Kilimli Göl sezon açılışı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MBA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,184

MBA

Kamp I
Yer
Bursa - İzmir
Kaç haftadır yolun açılmasını bekliyordum.Bu hafta denemek istedim.Alaçam da ,hala kapalı oldugunu, çıkamayacağımı söylemelerine ragmen denedim.Yolda Ali isimli bir arkadaşla tanıstım. O da denemek istiyordu, geçen hafta da denemiş, çıkamamış.

Bir kar parkurundan geçerken sapladım discoyu, Ali sağolsun, vinçledi, ama onun aracın markasını unuttum ::smiley:

Fotograflar birazdan..

Etiketler
Ynt: Kilimli Göl sezon açılışı...

.

GetAttachment.jpg

k4.jpg

k5.jpg

Bu kilimli göl ,zonguldak kilimli m acaba ???

O gördüğümüz kar mı ve Aylardan temmuz mu :eek:

Ağustosta gölde buz yüzdüğünü söylediler...

Yolu kapattığı yerler de vardı, etrafından dolaşmak zorunda kaldık... Hatta, saplandım.

İkinci Foto da yüzen buz kütleleri gözüküyor...Buster bir ara üzerlerine çıkmaya çalıştı, kendini kutup ayısı sanıp ama, beceremedi...Buster kim, onun da fotosunu koyalım...

DSC_2806.jpg

Süper, paylaşım için teşekkürler. İlk fırsatta ziyaret edile..

o yolu biliyorum daha önce bisikletle gitmiştik (4x4 ümüz oladığı için) çok eğlenceli ve yorucu bir yol.

berat kardeş güzel fotolar vede güzel bir yer kaçkarları andırıyor gidilmesi gereken bir yer bence temmuz sıcagında süper olur

simurg2' Alıntı:
berat kardeş güzel fotolar vede güzel bir yer kaçkarları andırıyor gidilmesi gereken bir yer bence temmuz sıcagında süper olur

Katılıyorum...Ben de, ağaçları geride bıraktığım anda, Karçarlardaymışım duygusuna kapıldım... Yerini tutmasa da, sürekli gidilebilecek bir yer. Kamplı gezileri özellikle tavsiye ederim.Ben o geceyi dağda geçirdim...Kamp yerinde fotograf çekmeyi unutmuşuz..

tek kelimeyle perfect...emeğinize sağlık,paylaşımınız içinde teşekkürler:smiley:

rota konusunda bilgi vermeniz mümkün mü acaba?? nereden nasıl gidiliyor?

Kestelden 17 km sonra Alaçam a dönüyorsunuz. Köy meydanına, gelince sol taraftan bakkalın önünden devam ediyorsunuz. Toprak yola girdiğinizde, sürekli geniş olanını kullanıp, büyükçe bir piknik alanına(otoparkçısı falan var, yolu tarif eder) varmadan az önce soldaki yola dönmeniz gerekiyor... Yol tahmininizden uzun sürüyor... Zevkli bir orman içinden sonra, çıplak tepelerin arasından kıvrıla kıvrıla devam ediyorsunuz... Yolda bir kaç çoban önünüzü kesip, sigara ve ekmek isteyebilir, yanınıza fazladan alırsanız incelik etmiş olursunuz, çok memnun olacaklardır...Yol sizi göllerin kenarına götürüyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR