Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozturk55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,794
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> BİZ SENİ UNUTMUŞ İDİK ARKADAŞIM. bak bize katılman faydalı oldu. yanlışımı düzelttin. şağol. ( bu arada iş esnasında içmek yasak bizde)</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> ayrıca kilis (şimdi il oldu ama) bir zamanlar arap cemal vardı. 94-95 lerdemisafirim olmuştu. halen duruyor mu.?</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> allah daha çok versin.. ;D ;D 2 çeker araçlar son 7 yıldır ilgi alanım dışında.. ;D ;D hektar hektar arazilerde hiç olmadı ;D ;D <br /> <br /> Garajdaki 2 aslanda 83 ve 74 model cj araçlarıydı sanırım. 2 çeker hız aletlerinden haz etmem ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="balikay" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> balikay' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> BİZ SENİ UNUTMUŞ İDİK ARKADAŞIM. bak bize katılman faydalı oldu. yanlışımı düzelttin. şağol. ( bu arada iş esnasında içmek yasak bizde) </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote> <br /> direksiyonda bizde içmiyoruz. kamp alanında serbest. fotoğraf yasak.. ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="balikay" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> balikay' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ayrıca kilis (şimdi il oldu ama) bir zamanlar arap cemal vardı. 94-95 lerdemisafirim olmuştu. halen duruyor mu.? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote> <br /> arap cemal adı yabancı gelmiyor ama tanımıyorum.. ;D ;D</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> ben alkol almıyorum... o yüzden resimlerim yok. ama alan arkadaşların yanında olurum. ama konu ile ilgili lüzumsuz yorumlara da girmem.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> jeep' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> arap cemal adı yabancı gelmiyor ama tanımıyorum.. ;D ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>sizin oralarda eskinin hızlı çençisi idi. çalar çırpar parçalardı. taki tezgahıma düşene kadar...</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> jeep' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> direksiyonda bizde içmiyoruz. kamp alanında serbest. fotoğraf yasak.. ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Benim fotorafımda direksiyonda değil baktıysan. Bu arada konularından garajdaki araçlarından haberdarda olduk.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ozturk55" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ozturk55' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim fotorafımda direksiyonda değil baktıysan. Bu arada konularından garajdaki araçlarından haberdarda olduk. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>kamp mı orası.?</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> banada öyle geldi....</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> her neyse....<br /> yine derim ki at sahibine göre kişner.<br /> benim çıkmam lazım dostlar. hayırlı geceler....</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> jeep' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> allah daha çok versin.. ;D ;D 2 çeker araçlar son 7 yıldır ilgi alanım dışında.. ;D ;D hektar hektar arazilerde hiç olmadı ;D ;D <br /> <br /> Garajdaki 2 aslanda 83 ve 74 model cj araçlarıydı sanırım. 2 çeker hız aletlerinden haz etmem ;D </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Araziden bahsetmemin sebebini gayet iyi anladın burada bahsetmek istediğim konu şu idi ben her hafta sonu üzerinde tarım yapılmayan bir yerde aracımı deniyorum ve aksaklık görmedim. Anlamında idi OKEY...<br /> Sürekli bu konudan bahsedip neden germeye çalışıyosun anlamış değilim. ANLAMIYORSAN TEKRAR YAZIYORUM KONUMA FRONTERA HARİCİ GÖNDERİ YAPMA. <br /> Frontera ile ilgili yapacağın gönderilerin başımın üstünde yeri var.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> ETME CAHİL İLE SOHBETİN, LAFIN KÜSTÜRÜN<br /> SİLME TAHRETİN TAŞINAN, AVRET KESTİRİN.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> İŞ ÇIKTI AYRILMAM LAZIM. HAYIRLI GECELER DOSTLAR</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="balikay" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> balikay' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> İŞ ÇIKTI AYRILMAM LAZIM. HAYIRLI GECELER DOSTLAR </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Allah kolaylık versin iyi geceler.</div>

<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br /> <br /> <blockquote data-attributes="" data-quote="ozturk55" data-source="" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> ozturk55' Alıntı: </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Allah kolaylık versin iyi geceler. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>RABBİME EMANET ETTİM SİZLERİ..</div>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri