Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br />
<br />
BİZ SENİ UNUTMUŞ İDİK ARKADAŞIM. bak bize katılman faydalı oldu. yanlışımı düzelttin. şağol. ( bu arada iş esnasında içmek yasak bizde)</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...</b><br />
<br />
ayrıca kilis (şimdi il oldu ama) bir zamanlar arap cemal vardı. 94-95 lerdemisafirim olmuştu. halen duruyor mu.?</div>
<br />
allah daha çok versin.. ;D ;D 2 çeker araçlar son 7 yıldır ilgi alanım dışında.. ;D ;D hektar hektar arazilerde hiç olmadı ;D ;D <br />
<br />
Garajdaki 2 aslanda 83 ve 74 model cj araçlarıydı sanırım. 2 çeker hız aletlerinden haz etmem ;D</div>
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="balikay" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
balikay' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ayrıca kilis (şimdi il oldu ama) bir zamanlar arap cemal vardı. 94-95 lerdemisafirim olmuştu. halen duruyor mu.?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
arap cemal adı yabancı gelmiyor ama tanımıyorum.. ;D ;D</div>
<br />
ben alkol almıyorum... o yüzden resimlerim yok. ama alan arkadaşların yanında olurum. ama konu ile ilgili lüzumsuz yorumlara da girmem.</div>
<br />
her neyse....<br />
yine derim ki at sahibine göre kişner.<br />
benim çıkmam lazım dostlar. hayırlı geceler....</div>
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="jeep" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
jeep' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
allah daha çok versin.. ;D ;D 2 çeker araçlar son 7 yıldır ilgi alanım dışında.. ;D ;D hektar hektar arazilerde hiç olmadı ;D ;D <br />
<br />
Garajdaki 2 aslanda 83 ve 74 model cj araçlarıydı sanırım. 2 çeker hız aletlerinden haz etmem ;D
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Araziden bahsetmemin sebebini gayet iyi anladın burada bahsetmek istediğim konu şu idi ben her hafta sonu üzerinde tarım yapılmayan bir yerde aracımı deniyorum ve aksaklık görmedim. Anlamında idi OKEY...<br />
Sürekli bu konudan bahsedip neden germeye çalışıyosun anlamış değilim. ANLAMIYORSAN TEKRAR YAZIYORUM KONUMA FRONTERA HARİCİ GÖNDERİ YAPMA. <br />
Frontera ile ilgili yapacağın gönderilerin başımın üstünde yeri var.</div>