Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 585,228

Etiketler
Arkadaşlar iyi akşamlar Ben de 5.25 çekme karavan var Ben bunun üzerine güneş paneli yaptırmak istiyorum bir tane var yetersiz ikinci el aldığım için nerede yapıldığını bilmiyorum Bana bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum

Merhaba. Forumun teknik konular-Enerji başlığında bir tartışma açmanız daha yerinde olur. Burası Kim Nerede? Başlığı gezilerimizde birbirimizle konum paylaşımı yaptığımız başlıktır.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 Temmuzda yola cikarak Almanya/Avusturya/Slovenya/Cekoslovakya/Macaristan/Hirvatistan seyahatimizi tamamlayaran bugun evimize geri geldik,gezmak kadar guzel bir sey yok,fakat bu gocebe hayatini noktalayarak eve gelmek te cok hos.Selamlar

Güvenli Enerji İzmir 02324895307 İkbal hanım ile görüşüp enerji ihtiyacınıza göre malzeme alabilirsiniz.

Aslında karavanımın içinde, bir yayla başında ya da pırıl pırıl bir sahildeyim demeyi çok isterdim ama şimdilik evde ve işteyim. Gelecek güzel günlerin arzusuyla beklemekteyim...

Güçlü ile üç günlük bir Bolu çıkarması yapalım dedik, yazın bu son birkaç gününde...
Gezimiz Öğretmenevi konaklamalı.