KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
1995 in karlı bir kış günü yolumuz düşmüştü, Orhaneli'ne.. O zamanki T3 karavanımızda ısınmamızı elektrikli bir ısıtıcıyla sağlıyorduk ve elektrik gereksinimimiz vardı. Bize elektrik veren, kendileri yoksul, gönülleri çoook zengin bir aile, elektrik için ücret almak istemedikleri gibi, ertesi sabah kahvaltılık öte beri göndermişlerdi, aracımıza.. Allah selamet versin, hala içimiz titreyerek anımsarız, o aileyi....
1995 in karlı bir kış günü yolumuz düşmüştü, Orhaneli'ne.. O zamanki T3 karavanımızda ısınmamızı elektrikli bir ısıtıcıyla sağlıyorduk ve elektrik gereksinimimiz vardı. Bize elektrik veren, kendileri yoksul, gönülleri çoook zengin bir aile, elektrik için ücret almadıkları gibi, ertesi sabah kahvaltılık öte beri göndermişlerdi, aracımıza.. Allah selamet versin, hala içimiz titreyerek anımsarız, o aileyi....
Aslında normali,olması gereken bu değilmidir?
Ben dahil bu günlerde böyle durumlarda karşılaşıldığında garipsiyoruz,garipsenen durum aslında bu olması lazım aslında.
Hadi kendimden geçtim,büyük kız da bu Ekim de evleniyor,7 yaşındaki ufaklığın geleceği nasıl olacak kimbilir?
Ercument bey 9 Temmuzda almanya otobanından A61 den mi gecmeyi düşünüyorsunuz? yada otoban A57 denmi? ben iki otobanada çok yakın yerde kalıyorum eyer vakdiniz varsa 5 dakika tanışmak isterim.
sevgili dostlar sitemizi gezerken bir fikrim geldi ve dostların kendi şehirlerindeki karavancı arkadaşlarla kolay iletişim ve yardımlaşma için böyle bir topik açılması nasıl olur derim, biraz bakındım ama böyle bir yer görmedim bunu tüm iller için geliştirebiliriz. gittiğimiz yerde kimler var nasıl ulaşabiliriz vb tercihler için bilgilendirme merkezi
ilginize tşkler
Kim Nerede sabit başlıktır ve dileyen arkadaşlarımız bulundukları yeri yazarlar,sizde bu başlığı kullanabilirsiniz. Ancak Bursa'da
birkaç karavancı sıkça biraraya gelindiği sabit noktalar için başlık açmanız güzel olacaktır. Örnek İstanbul'da Maltepe Buluşmaları
başlığımız gibi. Selamlar.