erhan110
A Land Rover doesn't leak! It marks its territory
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?
Mehmet bey selamlar
Defenderın ambulansın 1.camper versiyonu size 2.ciside herhalde bana aittir
) ben israrla Defender Camperı geliştirmeye para dökmeye devam etmekteyim, Dönüşünüzde Coasterın son hali nasıl olacak merak edıyorum.
Bu vesileyle size bir sual :- Hem defenderı biliyorsunuz hemde Afrikayı , sizce Defender Camperle Cebelitarık üzerinden Tanja Afrikaya geçsek vede aşağılara doğru biraz insek nasıl olur ??? Yani geri dönebilirmiyiz :??
yada tek parça halinde dönebilirmiyiz yada gene Defenderla dönebilirmiyyiz?? ne dersiniz
Selamlar
Erhan
kodalmmm' Alıntı:Merhaba ,Ben seyyahturko(mehmet),ilk karavan deneyimim Land Rover(ambulans kasa)ile olmuştu,yaklaşık 1 yıl kullandım ve çok zevkli geziler yaptım,şimdi ise Toyota Coaster caravanım var yüzde seksen bitmiş durumda ,yaklaşık 1 yıldır evin önünde(Ankara)trafikten çekilmiş olarak yatıyor(yurtdışında görevim nedeniyle)inşallah dönüşte muhtemelen Şubat ayı /2011 de tamamlayıp gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğim,Gezenbilir sayesinde buralarda(Afrika/Liberya)karavancı dostların yazılarını takip ederek bir nebzede olsa sıla hasretimizi gideriyoruz...
selamlar...
Mehmet bey selamlar
Defenderın ambulansın 1.camper versiyonu size 2.ciside herhalde bana aittir
Bu vesileyle size bir sual :- Hem defenderı biliyorsunuz hemde Afrikayı , sizce Defender Camperle Cebelitarık üzerinden Tanja Afrikaya geçsek vede aşağılara doğru biraz insek nasıl olur ??? Yani geri dönebilirmiyiz :??
Selamlar
Erhan