Konu gireli çok olmuş ama yinede bilgilendirmek için yazayım...Kındıl çeşme kapalı inşaat var ama kemer 1 girişindeki benzinliğin altına denk gelen yere(kındıl çeşmenin deniz kenarındaki kapısına yakın)wc ve duş koymuşlar çadırda kurulabiliyor.İki hafta önce gittiğimde ücretsizdi ama ben gece gittim belki gündüz bir görevli vardır...Buranın dışında ise malesef Antalyanın batı tarafında Çıralı,Olympos,Adrasan dışında kamping kalmadı...Bunların arasında Adrasan fovorim,kamping olarak ise Adrasan Jungle Bells'i önerebilirim...Kadir Altuntaş' Alıntı:Herkese Merhabalar..Arkadaşlar Kındıl Çeşme'nin son durumunu bilen varmı?..Birde Antalya Merkez,Kemer vs. civarı iyi bir kamp yeri varmı..Çadır Kampı?..İlginize şimdiden Teşekkürler...
Kamp,Tel. Konum Açıklaması olursa iyi olur...Teşekkürler...
![]()
sakirhoca61' Alıntı:Konu gireli çok olmuş ama yinede bilgilendirmek için yazayım...Kındıl çeşme kapalı inşaat var ama kemer 1 girişindeki benzinliğin altına denk gelen yere(kındıl çeşmenin deniz kenarındaki kapısına yakın)wc ve duş koymuşlar çadırda kurulabiliyor.İki hafta önce gittiğimde ücretsizdi ama ben gece gittim belki gündüz bir görevli vardır...Buranın dışında ise malesef Antalyanın batı tarafında Çıralı,Olympos,Adrasan dışında kamping kalmadı...Bunların arasında Adrasan fovorim,kamping olarak ise Adrasan Jungle Bells'i önerebilirim...
Tabii Beldibi,Göynük ve Tekirova'da kaplar var ama çok kalabalık oluyor,Çıralı,Olympos,Adrasan doğa,deniz,tarihi kalıntılar ve yürüyüş parkuları olarak çok daha keyifli...