Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,738
Ynt: Kings Go Ahead (benim kara bela zj)

Evet sami hocam halletik, tekrar sağolasın....
ileride daha da yükseltince kaçınılmaz yapılacak bi işti zaten...
kaydırmalı bi sistem olduğu içinde sağlam ve kullanışlı oldu...

Etiketler

Hocam güzel araç güzel uygulamalar , kazasız belasız keyifle kullanmalı dilerim .

Şaft işi güzel olmuş . Pervane kirletiyorduvs demişsin . Öne koruma giib bir uygulamamı yaptın ? Biraz detay verebilir misin ?

Barış cım; ön tarafta plastik bir koruma var ön tamponun arkasında ama su ve özelikle çamur geçişlerinde lastikten çarpan sular pervane yardımıyla motor içinde nokta bırakmadan çamur atıyordu, hırdavatçılarda 8 mm lik kauççuklu içi ipli bir malzeme var, muşamba gibi top halinde ama kalın ve yırtılmayan, lifte kaldırdık, 3 parça halinde monte edebildik, lifte tekrar kaldırınca foto çekerim, baya güzel oldu en azından sağlıklı, bu motorları temizletmek çok sıkıntılı su da basmak riskli vs vs bildiğiniz sıkıntılar işte..

Hasancım teşekkürler...

Teşekkürler göktuğ abi, sanırım sen de de aynı lastiklerden vardı, deli bişi bunlar, kazma gibi giriyor ve kazıyor

Aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın.Okuduğum kadarı ile sadece takoz ile 2 yükseltme yapmışsınız,yeterli geliyormu acaba ?

2'' yükseltme bence arazi için yeterli, şu ana kadar epey zorladım aracı keşke 4'' olsaydı diyceğim bi olay olmadı, ama ileride 4'' civarı bişi yapabilirim arabaya yakışıyor...

997799' Alıntı:
2'' yükseltme bence arazi için yeterli, şu ana kadar epey zorladım aracı keşke 4'' olsaydı diyceğim bi olay olmadı, ama ileride 4'' civarı bişi yapabilirim arabaya yakışıyor...

Anladığım kadarı ile bu bir hastalık gibi hep daha fazlası isteniyor, son nokta yok gibi.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Bol çamurlar :D

aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, bol çamurlu,karlı zevkli geziler yapmanızı dilerim

Çok teşekkür ederim, buradan çok şey öğrendim, bu araca bu site ve sizler sayesinde sahip oldum...beni sizler yarattınız :smiley:

Levent,
Öncelikle hayırlı olsun.... Kazasız belasız inşallah..

ZJ' lerde 3 çeşit şaft takılmış. Hatt ben, benim 95 in servis kılavuzunda 3 çeşit şaft okudum. yani aynı yıl içinde bile 3 çeşit şaft ile çıkmış....

Benim şaftta o ileri geri oynayandan. Şanslımıyım ve o şafta farklı bi uygulama daha mı yapıldı...

Yukarıda bahsettiğin ön muhafazayı ben çeliği ile değiştirdim. Muşambayı nereye ve nasıl monte ediyorsun. Zira o muhafazanı hemen arkasında ön rot kolu felan var. Yani daha geriye uzamaz koruma. Sen korumanın üstüne mi taktın muşambayı....? Fotoları bekliyoruz...

Teşekkürler....

ommg' Alıntı:
Anladığım kadarı ile bu bir hastalık gibi hep daha fazlası isteniyor, son nokta yok gibi.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Bol çamurlar :D

Vallahi, 2 inche okeydim, yeter diyordum da.... Mt ile işim olmaz diyordum. Gittim bi sür para verdim stt aldım :smiley:
Şimdide... 35 lastik sığacak 7 inch yükseltme işini aklıma soktu bi arkadaş....
Turkcell yeter telsiz neyime diyordum.... El cb' si peşindeyim....

Sonu yoookkk.... Aşı ağır aşı ;D

Alfonse' Alıntı:
Vallahi, 2 inche okeydim, yeter diyordum da.... Mt ile işim olmaz diyordum. Gittim bi sür para verdim stt aldım :smiley:
Şimdide... 35 lastik sığacak 7 inch yükseltme işini aklıma soktu bi arkadaş....
Turkcell yeter telsiz neyime diyordum.... El cb' si peşindeyim....

Sonu yoookkk.... Aşı ağır aşı ;D
inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur.En azından burada gördüğüm herkezde bir şekilde doğa sevgisi ve yaşama saygı var,doğayı sevip korumaya çalışan ( en azından ona zarar vermeyen ve saygı duyan) insanlar kötü olamaz.İnşallah bu aşıyıyı daha birçok insana yapabiliriz...

997799' Alıntı:
Çok teşekkür ederim, buradan çok şey öğrendim, bu araca bu site ve sizler sayesinde sahip oldum...beni sizler yarattınız :smiley:
leventcim kızmazsan biraz düzeltsek. ;)
Çok teşekkür ederim,suzikiden çok şey öğrendim, bu araca bu site ve sizler sayesinde sahip oldum...beni sizler yarattınız :smiley:
eski bir suzucu olarak kızma olurmu. ;) aracın hayırlı olsun. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR