Eyfel'in tepesinden Paris'i bol bol seyredip, fotoğrafladıktan sonra inişe geçiyoruz. Ama bu sefer merdivenleri tercih ediyoruz. Aşağıda Turistlerle seyyar satıcılar köşe kapmaca oynuyor. Fotoğraf çekilirken bize yaklaşan güney Koreli bir anne ve oğlu bizden fotoğraflarını çekmemizi rica ediyor. Samimiyetle gelişen kısa süreli sohbetimiz de anılarda yerini alıyor. Sonrasında bölgede geziyoruz. Eyfel'de yaklaşan roland garros tenis turnuvasının simgesi olarak tenis topu biçiminde balon asılıyor.
Öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Bu yoruma kadar uzun süredir yorum yapılmamıştı. Kendimi karanlıkta göz kırpıyormuş gibi hissediyordum. şu ana kadar 16 yorum 275 görüntülenme var. Bu 16 yorumdan 13-14 tanesi de bana ait. Siz en azından bana yazımı devam ettirmem için umut oldunuz.
Haşmet bey, sizi çaktırmadan takip ediyorduk aslında..
Paris’i Eifell’den seyretmek en güzeli.
Kulenin görülmediği tek yer orası çünkü..
Disneyland’da o kadar park ücreti verdikten sonra arabada kalıp keyfini çıkarmanıza müsade etmediklerine yazık olmuş..
Fakat bereket daha sonra girişte verdiğinizi okuyunca parkın yarısını satın aldığınıza çok sevindim..