Kiralık Üdy3 Belgesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan es45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,414
bakın ne kadar güzel yazıp, yönetmelik şartını açıklamışınız. "en az 1 adet ÜDY3 ve ODY3 Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip kişi istihdam edilmek zorundadır." diyor. Bir yerde çalışan eşinizi, başka bir yerde daha çalışıyor gösteremezsiniz. İstihdam etme zorunluluğu var. İşe girişini yapacaklar, adına sigorta primi yatıracaklar.
Kimileri var emekli. Kartını kiraya veriyor, bu durumda işe girişi yapılıyor, ayda 5 - 10 gün çalıştı gösteriyorlar, olay bu yani.

Emekliyim.
ÜDY3 Belgemi uzun süreli kiraya vermek istiyorum. Talep ettiğim aylık bedel 1100 TL.
1 Yıllık peşin olması halinde 12 Bin TL dir.
İlgilenenlerin ersan@ilkposta.com adresine yazabilirler.

Turkiyenin problemlerinden biri bu tur verilen hakki kotuye kullanma ve kontrol edilmemesidir.
Ornegin etlerde sarbon tehlikesi var. Eti veteriner kontrolunde olan isletmelerinden alin cunku veteriner sarbonlu hayvani anlar deniyor. Problem bazi veterinerlerin gitmeden imzalamasi. Oda birlikleri kontrol etmesi gerekir ama etmiyor.

ÜDY 3 BELGEMİ KİRALAMAK İSTİYORUM EMEKLİYİM ,İLGİLENENLER 0544 8103605 NOLU TELEFON DAN ULAŞABİLİRLER.

üdy 3 üdy 4 ody 3 ody 4 ve ODY2 BELGELERİM VARDIR. ihtiyacı olanların irtibata geçebilir. makul fiyata anlaşabileceğimizi düşünüyorum.

Udy 1-2-3-4 ody 1-2-3-4 kiralık. 5 dk firma işlemleri yapılır. D1 D2 C1 C2 K1 BELGELERİ işlemleri yapılır. 0542 809 9123