Kış Mevsimi için Kamp Yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan musatfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,670

Etiketler

Kesinlikle çadırınızın kaliteli olması gerekiyor. Metro gibi marketlerden 50-60 liraya alacagınız çadırların sizi idare edecegini düşünmüorm.Bir üyemiz notlarında likya yolu üzerinde kamp yaparken aşırı dercede yagmur yagdıgından bahsediyordu.

aynen zaten çadır çift tenteli olup gercek 3 mevsim olmalı .. Antalya ve cevresinde sagnak yagis cok fazla olur .. mesela bahsettigim husky bird ü sagnak yagiş altında deneyenler cok memnun kalmislar hicbir sıkıntı yaşamamışlar .. ( forumda yazmislardi linki bulursam buraya koyarim)

kış ??

ama bir de yaklaşık 1 veya 1 bucuk aydan bahsetmişsin .. şunuda soylemeliyim,i bunun icin yinede en az 4 mevsim olsa sıkıntı cikartmaz gibi geliyor .. uyku tulumunun da uzerindeki yaziyi iyi oku eger extreme durumlarda en son -10 diyorsa ( bende de bu sekilde - 10 luk var bir tane .. yazin ortasinda olimposta üşüyünce hemen icine girdim .. sabaha kadar terlemeden normal bir sekilde uyudum .. ama kış olsaydi yetmezdi gibime geliyor) biraz zorlanabilirsin .. bir diger olayda kış icin ici elyafli şişme mat veya yogunlugu yuksek mat almalısın .. sisme yatak veya sisme diger urunler kışın sıkıntılı..

Ynt: Kış Mevsimi için Kamp Yeri

1,5 ay çadırda kalırsan, sonrasında ev hayatı bir daha sarmayabilir:smiley:

cevaplar için teşekkür ederim ! geçen yıl nisan ayında izmit tarafında aşırı derecede yağmur yedi çadır ve hiç sorun çıkartmadı uykutulumundada yarı çıblak yatıyodum

Doluda sıkıntı çıkartmıyorsa likyo yolu üzerinde kafana göre bir yere at kampını:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR