Kısa Bir Faaliyet

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GokhanUzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,416

GokhanUzun

Kamp I
Mesajlar
105
Tepkime Puanı
1
Uzun bir aradan sonra 10 şubat cumartesi günü tekrar ikitekerlek üzerindeydim. Mustafa , bir yıl kadar önce ayağını kırmış (Üstelik 2 ay arayla 2 kez ve aynı ayak :eek: ) ve kendini yeni yeni toparlıyor ; Tolga ise bisiklet faaliyetlerine yeni başlıyor. Biraz da kısa kış günlerinin etkisiyle birkaç saate sığacak bir faaliyet planladık.

Arabaları saat 14:00 gibi Hadımköy Shell'in yanına park ettik.

karaburun01.jpg


karaburun02.jpg


Karaburun istikametine gidiyoruz.. Karanlığa kalmayacak şekilde bir ayarlama yapıp uygun bir yerden dönüşe geçeceğiz.

karaburun04.jpg


Tempolu ve uzun mesafeli bir faaliyet olmadığı için bol molalı gidiyoruz.

karaburun03.jpg


Yolların tenha oluşu keyif veriyor.

karaburun05.jpg


Sanki bahar havası….

karaburun06.jpg


karaburun07.jpg


Durusu Park Otel’i geçtikten sonra Arnavutköy sapağının olduğu mahalle/köyden geri dönerek toplamda 50,10 km yol yapmış ve 3 saatlik bir süreyi de bisiklet üzerinde geçirmiş olduk.
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Mesajlar
1,533,507
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst