KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Burak bey merhaba, verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler. Bu yazdıklarını ayrı bir başlık altında "İzmir'de konaklanılacak yerler" adıyla paylaşmak ister misin? böylelikle benim yazımın satır aralarında kaybolup gitmez
Merhabalar, Gercektende iyi olur, Izmir den cok dafa gectik fakat Trafikten Park sorunundan cekindigimiz icin girmedik,paylasirsaniz iyi olur. Aslinda Gezenbilirde Sehir,Sehir böyle kalincak yerlerin Haritasini yapmak gerekiyor, Tavsiye etmistim ama ilgi olmadi.Baslanirsa iyi olur.
Ercan bey biliyorsunuz ben Aydın'da yaşıyorum. Seçimlerden sonra yeni belediye yönetimiyle (tabii ki bizi anlayacak insanlar seçilirse) Aydın'da karavanlı konaklama için yer hazırlanmasına yönelik bir görüşme yapmayı düşünüyorum. Buradan gelişmeleri sizlere duyuracağım.
Ama bir gelişme eldeedemezsem bizim evimizin sokağı özellikle yaz aylarında çok müsait, daha önceden karavanlı dostlarımızı ağırladığımız da oldu, sizi de bekleriz
Merhabalar, Gercektende iyi olur, Izmir den cok dafa gectik fakat Trafikten Park sorunundan cekindigimiz icin girmedik,paylasirsaniz iyi olur. Aslinda Gezenbilirde Sehir,Sehir böyle kalincak yerlerin Haritasini yapmak gerekiyor, Tavsiye etmistim ama ilgi olmadi.Baslanirsa iyi olur.
Sayın Gez,Gör ben de Gezenbilir e ilk üye olduğum da bu tarz bir fikir önermiştim kapsamlı olarak ta nasıl olabileceği konusunda fikirlerimi anlatmıştım,(eskiden nerede olduğunu bile bilmiyordum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17295.0 sonra ortaya çıkarılmıştı) amaç iyi niyet olunca fikirler bir yerde benzeşiyor,sanırım zamanı gelince bu fikrimiz olacak ama ne zaman bende bilemiyorum.
Yağmur sesi ile uyumak ve sucuk bu iki kelimenin arasına ne yazarsan yaz zaten harikadır,bence iyi taktik