KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sami abi bizde de yağış var ama hava mevsim normallerinde seyrediyor. Bu gün öğle saatlerinde 15 derece; akşam saatlerindeyse 7-8 derece civarında oluyor. Sabah saatleri biraz daha serin...
Keçi gribine ben de 3 kez yakalandım. Sonuncusu ise sinüzite döndü ama neyse ki hallettim
Haşmet hocam paylaşım için teşekkürler.
Parkların açık kalarak aküyü bitirmesi garibime gitti,ben farklı araçlarla saatlerce açık bırakırım şimdiye kadar hiç bir şey olmadı,isterseniz akünüzü bir baktırın.
Merhaba ,Hasmet bey, paylasim icin tesekkürler,güzel fotograflar, cevrede güzele benziyor,saglikta yerinde oldumu insan ne ister baska.Güzel geziler dilegiyle.
Haşmet hocam paylaşım için teşekkürler.
Parkların açık kalarak aküyü bitirmesi garibime gitti,ben farklı araçlarla saatlerce açık bırakırım şimdiye kadar hiç bir şey olmadı,isterseniz akünüzü bir baktırın.
Bülent haklısın aküde problem olabilir. Arabayı 2.el alınca bu tür sürprizlerle her an karşılaşmak mümkün Serviste tüm bakımlarını yaptılar ama demek ki akü gözden kaçmış...
Merhaba ,Hasmet bey, paylasim icin tesekkürler,güzel fotograflar, cevrede güzele benziyor,saglikta yerinde oldumu insan ne ister baska.Güzel geziler dilegiyle.
Ercan bey bizim buralar bu aylarda çok güzeldir. Ama İsviçre'nin güzelliklerini de unutmadık
Bu arada sizde yeni gezi yok mu? Özledik sizin gezi yazılarınızı