Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,039
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

ANOK Abant Tırmanma Yarışı’ndan kareler..
Bugün Bolu;Mudurnu Abant ayağındaki yarışlardan elimden geldiğince fotoğraflar çekmeye çalıştım..
Seyirlerinize..
Herkesden önce gören gezenbilir ailesi ve üyeleri oldu ;D

DSC_5508.jpg

DSC_5544.jpg

DSC_5552.jpg

DSC_5554.jpg

DSC_5584.jpg

Etiketler

Araçlara karşı özel ilginm vardır ama son iki fotoğrafın yanında hepsi sönük kalmış.
Son iki fotoğraf muhteşem ;)

koroglu1414' Alıntı:
Teşekkür ederim;yarış izleme sonrası Abant'da fotoğrafladım ;)

Fotoğraflardan anladığım kadarıyla hava kapalıymış, atları çekerken kullandığınız exif değerleri neydi?
Diyafraf öncelikli çekimmi yaptınız?

hsbasar' Alıntı:
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla hava kapalıymış, atları çekerken kullandığınız exif değerleri neydi?
Diyafraf öncelikli çekimmi yaptınız?
Teşekkürlerimle;çekim mod'u a modda idi fakat bu gün çok ısladım makinayı ekran koruyucu altına su gitti çok sağlıklı çekimler yapamadım :-[
Eksif bilgileri:
100iso
f5
ve 1/100s
aslında 1/125 üzerine çıkmam gerekiyordu ama nedense birazda aceleye geldi arkadaşları bekletmek istemedim keza onlar önden gittiler ben geliyorum diye mesaj atmıştım onlara ;D

koroglu1414' Alıntı:
Teşekkürlerimle;çekim mod'u a modda idi fakat bu gün çok ısladım makinayı ekran koruyucu altına su gitti çok sağlıklı çekimler yapamadım :-[
Eksif bilgileri:
100iso
f5
ve 1/100s
aslında 1/125 üzerine çıkmam gerekiyordu ama nedense birazda aceleye geldi arkadaşları bekletmek istemedim keza onlar önden gittiler ben geliyorum diye mesaj atmıştım onlara ;D (cokın gri filtre kullandım;yazmayı unutmuşum size)

Cevdet bey çok etkileyici bir fotoğraf olmuş, gri filitrenin etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama fotoğraf çok berrak.
Kompozisyon çok güzel, özellikle iki atında size doğru bakması, arka sol ayaklarını geride tutarak simetri oluşturmaları çok güzel olmuş.
Keyifle izlenen bir fotoğraf, elinize sağlık.

hsbasar' Alıntı:
Cevdet bey çok etkileyici bir fotoğraf olmuş, gri filitrenin etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama fotoğraf çok berrak.
Kompozisyon çok güzel, özellikle iki atında size doğru bakması, arka sol ayaklarını geride tutarak simetri oluşturmaları çok güzel olmuş.
Keyifle izlenen bir fotoğraf, elinize sağlık.
Teşekkür ederim;bugün bulutlu havada tam fotoğraf havası vardı ama yarışları izleme adına fotoğrafdan feragat ettim sayılır ;D

Cevdet bey böyle bir organizasyonu ve Sedat beyin de bahsettiği gibi o muhteşem atları bizlerle paylaşmanız adına gerçekten teşekkürler..
Bu arada aşağıdaki linkten haberiniz var mı bilemesemde sizinle paylaşmak istedim..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56393.0
Karadeniz Eeğliden Sevgiler..
Murat AYRAL

Merhaba Cevdet bey,
Doğru söze ne denirki, Sedat arkadaşımız çok doğru söylemiş.Eskiden sadece atlar vardı hani bazı yerlerde sadece dede den, baba dan kalma bir alışkanlıkla at besleyen kişileri mutlaka tanıyoruzya işte o kişilere saygı duyuyorum.
Bizde yayla şenlikleri olur at sahipleri şenlik günleri binek için kullandıkları atlarını süsler öyle binerlerdi bazıları hiç bir ücret almadan bizleri ata bindirip gezdirirdi.Şimdi ne at kaldı nede o insanlar.
Teşekkür ederim Cevdet bey, kalın sağlıcakla.

PajeroCat' Alıntı:
Cevdet bey böyle bir organizasyonu ve Sedat beyin de bahsettiği gibi o muhteşem atları bizlerle paylaşmanız adına gerçekten teşekkürler..
Bu arada aşağıdaki linkten haberiniz var mı bilemesemde sizinle paylaşmak istedim..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56393.0
Karadeniz Eeğliden Sevgiler..
Murat AYRAL
Teşekkür ederim;dün(pazar günü) bolu grubu ile bahsi geçti aramızda.
çok isterdim ama malesef özel nedenlerden dolayı bu aralar evden fazla uzaklaşamıyorum;oraları'da iyi bilirim çocukluğum oralarda geçti :smiley:

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Cevdet bey,
Doğru söze ne denirki, Sedat arkadaşımız çok doğru söylemiş.Eskiden sadece atlar vardı hani bazı yerlerde sadece dede den, baba dan kalma bir alışkanlıkla at besleyen kişileri mutlaka tanıyoruzya işte o kişilere saygı duyuyorum.
Bizde yayla şenlikleri olur at sahipleri şenlik günleri binek için kullandıkları atlarını süsler öyle binerlerdi bazıları hiç bir ücret almadan bizleri ata bindirip gezdirirdi.Şimdi ne at kaldı nede o insanlar.
Teşekkür ederim Cevdet bey, kalın sağlıcakla.
Teşekkür ederim niyazi bey;malesef Abant'da sadece ticari amaçlı kullanılan atları görebiliyoruz buralarda..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR