Kişisel Galeri (Cevdet)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,039
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)

Bu resimleri yani Abanttan manzaralar adlı iki resmi 2 metreye 2 metre bastırıp salon veya herhangi bir antre girişine asasım geldi Cevdet bey..
Haftasonu Kartalkaya ya gelebilmenizi ve sizinle tanışabilmeyi gerçekten çok isterdim..
sevgiler..

Etiketler

PajeroCat' Alıntı:
Bu resimleri yani Abanttan manzaralar adlı iki resmi 2 metreye 2 metre bastırıp salon veya herhangi bir antre girişine asasım geldi Cevdet bey..
Haftasonu Kartalkaya ya gelebilmenizi ve sizinle tanışabilmeyi gerçekten çok isterdim..
sevgiler..
Teşekkür ederim beğeninize..
Hafta sonu çok iyi olur'du ama malesef babamın rahatsızlığı nedeni ile evden fazla uzaklaşmamam gerekiyor bu aralar;artı telefon çeken yerlerden'de bulunmam iyi olur..

koroglu1414' Alıntı:
Teşekkür ederim beğeninize..
Hafta sonu çok iyi olur'du ama malesef babamın rahatsızlığı nedeni ile evden fazla uzaklaşmamam gerekiyor bu aralar;artı telefon çeken yerlerden'de bulunmam iyi olur..

Cevdet Beycim Babanız için acil şifalar diliyorum.

Sevgi ve Saygılar
Tayfun Sözer

geçmiş olsun mevladan acil şifalar dilerim ,şifa bekleyen tüm hastalara geçmiş olsun,rabbim sabır versin.

Cevdet bey çok geçmiş olsun,
babaya acil şifalar...
Abant fotoğraflarınız inanılmaz, ancak
basından takip ettiğimiz kadarıyla etrafı çok
kötü bir yolla çevreleniyormuş...
Bu konu hakkında fikirlerinizi alsak?

Selamlar,
Tarık

80' Alıntı:
Cevdet bey çok geçmiş olsun,
babaya acil şifalar...
Abant fotoğraflarınız inanılmaz, ancak
basından takip ettiğimiz kadarıyla etrafı çok
kötü bir yolla çevreleniyormuş...
Bu konu hakkında fikirlerinizi alsak?

Selamlar,
Tarık
:smiley:
Teşekkür ederim;Abant etrafı gerçektende çevre düzenlemesine ihtiyaç duyuyordu;ilk zamanlar biraz karmaşa olacak mecburen-ki daha sonra asfalt ve çevre düzenlemeleri tamamlandıktan sonra daha güzel olacağa benziyor..
selam ve saygılarımla..

Anlıyorum sizi Cevdet bey..Büyük geçmiş olsun..
Yaşı vardır heralde babanızın..inşallah bir an evvel eski sıhhatine kavuşur..
Acil şifalar tez zamanda..
Sevgilerimle

PajeroCat' Alıntı:
Anlıyorum sizi Cevdet bey..Büyük geçmiş olsun..
Yaşı vardır heralde babanızın..inşallah bir an evvel eski sıhhatine kavuşur..
Acil şifalar tez zamanda..
Sevgilerimle
Teşekkür ederim;evet 80 yaşlarında..
Temenninize teşekkür ederim..

Merhabalar arkadaşlar,
80 yaş eskiden olsa çok yaşlı denilirdi.Ben 20 li yaşlarde iken bizim köyde 70-80 yaşında kimse yok gibiydi.Şimdi galiba ömür uzadı 80-90 lıklar maşallah hala dinç ve işlerini görüyorlar.Hele birde doğal gıda ile beslenenler varya işte onlar....
Allah cümlemize uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin.
Kalın sağlıcakla.

Cevdet Bey merhaba;
Bugünler biraz uzak kaldım :smiley: Tırmanma yarışı serisi son iki atlar ve abant kareleri harika olmuş :smiley: Bu arada geçmişte aynı şeyleri yaşadım bilirim babanıza acil şifalar dilerim. selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR