Klasik Oto Severlere

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,061

pancarmotorcu

ONLY ?????? CAN DO IT
Yer
istanbul bayrampaşa
th_show-star.jpg

Etiketler

Ynt: Klasik Oto Severlere

klasik otonun da zevki başkadır ama eskiyi toplamak zor ve maliyetlidir toplusunuda almak için bütçe yetmez aynı arazi araçları gibidir 4.000 tlye de 40.000 tly de aracın orjinalligine göre degişir

Benim ilk klasik otom. [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Foto(042).jpg

Foto(055).jpg

Foto(057).jpg

Foto(066).jpg

Foto(067).jpg

Sedat bey 74 chevrolet camaro Z28 bu arabalar cevrolet firmasının çıkarttığı yarış arabası. Ponciak transamla yarışlara katılmak içi üretmiş chevrolet de bu modeli transamı geçmek için. 5700 V8 hala aynı özellikte sıfırı üretiliyor. Bu arabayı altı ay kullandım babam saolsun sattırdı ama bir fırsatını kolluyorum normalini Z28 olmayanını alıcam. Benimki fazla yakıyor 90 la giderken 160 a anında çıkıyor birkaçkez istanbul yolunda bana denetti bazı gençler kızdırarak. Dediğim gibi aklımdaki arabanın fotosuda aşşağıda ama fiyatta anlaşamadık SAYGILAR.

Bende yarı klasikçi sayılırım. İmzadaki 1974 vosvosumu orjinalina sadık kalarak 1 senede topladım, 5 yıldır mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz.
Fırsat bulduğum bir anda fotoğraflarını yüklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR