Konu Açmadan, Birşey Paylaşmadan, Sadece Teşekkür Edenler...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,540

yavuz-çelikel

www.isteataturk.com
Yer
ANKARA
sitede konu açmadan; bilgi ve tecrübe paylaşmadan ; teker teker konuları gezerek teşekkür mesajları gönderen arkadaş ; paylaşım yapın.Vara yoğa teşekkür etmeyin. :mad:
Gezen paylaşan bilir, teşekkür eden değil.

Etiketler
Ynt: Konu Açmadan, Birşey Paylaşmadan, Sadece Teşekkür Edenler...

Belki birsey bilmiyordur ve yeni şeyler öğrendikcede tesekkur ediyordur YANLIŞ MI? ???

abi herkes senin gibi bilgili olamıyor napıcan!!

ben bilgiliyim demedimki ömerciğim.Sadece tepkim sıradan teker teker bütün konuların gezilip , mesaj doldurma amacına karşıyım.

o konuda haklısın abi ama adam mesaj doldursa ne olcak ki yani sanal alem de zirve olunca gerçeğinde demi zirve oluyor o tarz insanlar anca kendini kandırıyor bu yuzden arada benim gibi kor cahillerde kaynıyor.. ben hiç birsey bilmiyordum kampcılık konusunda burdaki ustaların mesajları sayesinde topluyoruz malzemeleri.. ::smiley:

Bak ne kadar güzel bilgi paylaşılmış ve sende bundan faydalanmışsın.Benim kızdığım saçma sapan elinize sağlık, teşekkürler vs. vs. lafları.
Adam giriyor siteye sıradan bütün topiclerde teşekkürler ,eline sağlık falan filan laf olsun torba dolsun.:smiley:):smiley:)

abi yonetim el atsın bu konuya tebrik butonu koysunlar veya bu kişilerin üyeliği silinsin.Bide sırf bu mesajlarla uzuyorssa onada çok uyuz oluyorum arada guzel seyler yazanlarınkide gidiyor okuyomıyosun..

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bak ne kadar güzel bilgi paylaşılmış ve sende bundan faydalanmışsın.Benim kızdığım saçma sapan elinize sağlık, teşekkürler vs. vs. lafları.
Adam giriyor siteye sıradan bütün topiclerde teşekkürler ,eline sağlık falan filan laf olsun torba dolsun.:smiley:):smiley:)

Bu topiği tesadüfen gördüm Yavuz Bey...Evet sonuna kadar haklısınız..100 kişi biişeyler paylaşıyor..1000 kişi evet efendim sepet efendim...yahu adam sırf kamp yeri tavsiyesi için topik açıyor ...açılmışlara bi bak önce ..

Yavuz bey, bu konuyu açmanız çok iyi olmuş, teşekkür mesajlarını atlarken arada önemli olan bilgileride kaçırmak beni üzüyordu. Bu duruma bir çözüm üretilmesini diliyorum diliyorum da ancak her şeyi yönetimden beklemek yerine düşünerek, kendimiz düzeltmelerimizi yapalım diye düşünüyorum.
Ben daha çok mesajları okuyarak ilgilendiğim konularda bilgileniyorum bu güzel sitede ve buna katkıda bulunan herkese tek tek teşekkür etmiş olsaydım eğer sanırım mesaj sayım oldukça kabarık olurdu, oysa üyeliğim pek de yeni değildir :smiley:

bu aralar pek rastlamadım :smiley:):smiley:):smiley:)
adam sıradan konulara tektek giriyor teşekkür ,ellerinize sağlık, vsvs.işte o an cinnet geçiriyorum compüterin başında.:smiley:):smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
bu aralar pek rastlamadım :smiley:):smiley:):smiley:)
adam sıradan konulara tektek giriyor teşekkür ,ellerinize sağlık, vsvs.işte o an cinnet geçiriyorum compüterin başında.:smiley:):smiley:)

Konuya dikkat çektiğiniz için teşekkürler :D

İşin şakası bir yana çok doğru bir tespit, sana tamamen katılıyorum. Paylaşacak bir konu aktaracak bir bilgi yoksa bile bilmediği merak ettiğini sorsun mesajlarını bu yönde yazsın (tabii daha önce 35 kere aynı konu sorulmuşsa tekrar sormasın) bu da bir katkıdır.

Hepimiz bazı mesajlar için sadece teşekkür edip konuyu takip edebiliyoruz, ama bazen ilgimi çeken bir mesajı yanıtlamak için saatlerce internette arama yaptığımı Auto Kataloglarımı karıştırdığımı da bilirim. Ancak sanırım bazı arkadaşların paylaşımdan çok sadece rütbe almak gibi kaygıları var. Bu tür üyelerin mesajlarını incelediğimizde de paylaşımdan çok temenni ve teşekkür mesajları yer alıyor. Bu noktada moderatör arkadaşlara da çok iş düşüyor tabii ama insanları da küstürmeden bu siteyi yönetmek zor olsa gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR