Konuları okuyamıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uda4a Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,407
Ynt: Konuları okuyamıyorum

yavuz-çelikel' Alıntı:
Yeni yol keşfettim cevap ver tıklayıp altta çıkan yazıları okuyorum:smiley::smiley::smiley::smiley:
:D Bende çıktı al butonuna basıyorum farklı sekmede bir pencere açılıyor , ordan takip ediyorum. Tabii gerçeğinin yerini tutmuyor.. :( :D :D

Etiketler

Murat Kaleli' Alıntı:
Bende tüm konuların sayfaların sadece ilk mesajını okuyabiliyorum. Konu ile ilgili başkaca açılmış, belki sorumun cevabı orada vardır ancak diğer başlıkları da aynı sebepten inceleyemiyorum. Yönetici arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ayni sikinti bende de var

Konuların ilk iletisi hariç okunamıyor diyerek konu açmıştım, bir şekilde yazabilenler var, ama kedinin kuyruğunu kovalamasına dönmüş, çözümü her ne ise; sonraki iletileri okuyamıyorum ki? Bu konuya cevap yazılınca da okuyamayacağım, bazı arkadaşlar da aynı dertten muzdarip, ancak muzdarip olmayan da var ise ortadaki garip görüntüleme sorunu için ayrı konu başlığı altında bilgi alabilir miyiz?
Birçok foruma üyeyim,oralarda bir sorun yok; windowsum güncel, İE 8 ve Mozila firefoxda da sonuç aynı.

ancak cevap ver kısmına tıkladığımda sonraki mesajları görebiliyorum. Admin arkadaşlardan acil cevap bekliyoruz.
En azından haberimiz var çalışıyoruz üzerinde vs. vs. ki yöneticiler tarafından konu başlığının okunduğunu bilelim bizde...

ilkakdeniz' Alıntı:
konu ile ilgili başka başlıkta modlardan bir acıklama yaptı teknik sorun üzerinde çalışılıyor diye bilginize
dostum hangi başlık altında ne yazmışlar,alıntı yapabilir miyiz mümkünse. Haerler ve duyurular kısmında göremedim.
Bir de dostlar bu açıklamanın burada yapılması gerekmiyor mu?

FORUMDA KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLAR VE BİZE İLETMEK İSTEDİKLERİNİZ
aşağıdakilere de razıyız:smiley:

GEZENBİLİR FORUM DÜZENİ VE DUYURULARI
HABERLER VE DUYURULAR - NEWS AND ANNOUNCEMENTS

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR