Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 814,745
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156879" data-quote="highoutput" data-source="post: 1447431" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447431" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447431">highoutput' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Haydaaaaa [emoji53][emoji53][emoji53] </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Yokuş çıkarken biraz basınç kaybı vardı devir artsa da hız o kadar artmiyordu. Bütçe düzelsin bakarız diyordum. Sabah bıraktım kontroller yapıldı pompa enjektör turbo motor vs. Sağlam çıktı ama intercooler delikmiş [emoji2]çok sevindim kaynakla tamir olacak <br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 148633" data-quote="AykanUtku" data-source="post: 1447432" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447432" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447432">AykanUtku' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hocam geçmiş olsun <br /> <br /> SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Teşekkürler <br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>

<div class="bbWrapper">EGR yi de iptal et dedim ama üşenmezse yapacak [emoji2] [emoji2] [emoji2] <br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 145891" data-quote="sesezgin" data-source="post: 1447434" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447434" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447434">sesezgin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Yokuş çıkarken biraz basınç kaybı vardı devir artsa da hız o kadar artmiyordu. Bütçe düzelsin bakarız diyordum. Sabah bıraktım kontroller yapıldı pompa enjektör turbo motor vs. Sağlam çıktı ama intercooler delikmiş [emoji2]çok sevindim kaynakla tamir olacak <br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Ayni sorun bendede vardi motorun alt kisminda 2. mazot filtresi tikanmis birde egr yi temizletip iptal ettik kafam rahatladi dedigin gibi pompa enjektor turbo ya girdinmi belini duzeltemezsin [emoji4]gecmis olsun</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 78644" data-quote="blacklotus" data-source="post: 1447416" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447416" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447416">blacklotus' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bu sonuçlara göre tavsiye etmem. %9&#039;a yakın bir fark oluyor. %3 farktan fazlası tavsiye edilmiyor araçlar için. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Tşkr</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 145891" data-quote="sesezgin" data-source="post: 1447436" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447436" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447436">sesezgin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> EGR yi de iptal et dedim ama üşenmezse yapacak [emoji2] [emoji2] [emoji2] <br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Hazir eli degmisken yapsin faydasi cok [emoji106]</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156879" data-quote="highoutput" data-source="post: 1447437" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447437" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447437">highoutput' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ayni sorun bendede vardi motorun alt kisminda 2. mazot filtresi tikanmis birde egr yi temizletip iptal ettik kafam rahatladi dedigin gibi pompa enjektor turbo ya girdinmi belini duzeltemezsin [emoji4]gecmis olsun </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Benim araba da var mı acaba 2. Filtre [emoji54][emoji54][emoji54]<br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 156879" data-quote="highoutput" data-source="post: 1447439" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447439" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447439">highoutput' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Hazir eli degmisken yapsin faydasi cok [emoji106] </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Egr iptali için sac conta varsa bende alırım.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 145891" data-quote="sesezgin" data-source="post: 1447440" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447440" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447440">sesezgin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim araba da var mı acaba 2. Filtre [emoji54][emoji54][emoji54]<br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Bende bilmiodum yeni ogrendim vardir diye 6ahmin ediyorum.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 145891" data-quote="sesezgin" data-source="post: 1447440" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447440" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447440">sesezgin' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Benim araba da var mı acaba 2. Filtre [emoji54][emoji54][emoji54]<br /> <br /> SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Ben baktirdim 98 van tip turbosuz korandoda yok</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 162167" data-quote="Hüseyinreha" data-source="post: 1447441" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447441" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447441">Hüseyinreha' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Egr iptali için sac conta varsa bende alırım. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Youtubede izledim kolay</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 162167" data-quote="Hüseyinreha" data-source="post: 1447441" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447441" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447441">Hüseyinreha' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Egr iptali için sac conta varsa bende alırım. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Sac contaya gerek yok kola kutusundan kesilip bi parca uygulanabilir.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 162167" data-quote="Hüseyinreha" data-source="post: 1447444" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447444" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447444">Hüseyinreha' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Youtubede izledim kolay </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>Evet zor bisey degil egr nin yeride ustte oldugundan sokup takmak basit arayada bi teneke olay biter</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 160611" data-quote="hobilixx" data-source="post: 1447443" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/forum/goto/post?id=1447443" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-1447443">hobilixx' Alıntı:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ben baktirdim 98 van tip turbosuz korandoda yok </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div> </div> </blockquote>99 sonrasi var sanirim 2.3 turboludada yoktu.</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler