<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 12670" data-quote="bberksan" data-source="post: 1460306"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1460306"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1460306">bberksan' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arabalar güzel ama en iyi lafı bence biraz iddialı. 20 yaşında tanınmayan az satılmış bir araç için fiyatları ucuz degil. Çok kabiliyetli olabilir unimog daha kabiliyetli yenisi 300 bin euro ama gel gör ki mükemmel + olanını 2 senede zor sattım ve bence bedava bi paraya verdim . Simdi unimog daha iyi f/p denilebilirmi o zaman...<br />
neden ucuz cunku alıcısı yok. <br />
Hoş siz yine de piyasayı çok yükselttiniz bu da bir gerçek. Yüzlerce sayfa topicin 70-80 ini okudum. Her okuduğumda ilk iş sahibindene girip ilanlara bakmak oldu. Piyasada çok az araba var ...<br />
anlamadigim bir kısmının arka koltuk yok ve 4*2 yazmışlar??? Otomatik 4x4 koltuklu sadece 1 araba gördüm.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Arka koltuk olmayanlar van modelleri, araba hala cok ucuz mercedes motor dana 44 difransiyel bosch duz pompa otomatik sanziman klima bunlari almaya kalksaniz kac para tutar benim unimoglarim vardı , hala da 416 dokam var ikisini de cok rahat sattım çünkü özellikleri vardı fiyat performans olarak super araba korando asil benzinli osuruktan amerikan jeeplere , landa defendere verilen paralara yazık<br />
<br />
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>