Koşar Adım Karadeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,783
Ynt: Koşar Adım Karadeniz Turu

Levent bey hoşgeldiniz.ayder anlattığınız gibi o mevki herkesin bildiği ve gezdiği yer, turlarda oraya kadar geliyor.keşke aracınızla 4 veya 5 km daha yukarı çıksaydınız arena dedikleri boğa güreşlerinin yapıldığı yer vardı vede çok daha güzel ve de sakin kamp yapmak için idealdi.

Etiketler

"Koşar Adım Karadeniz Turu"

Tadı damağınızda kaldı mı diye soracağım ama o bile zor bence. Böyle bir "keşif gezisi" için bile çok kısa değil mi? ("Benzin vardı da içtik mi?" dediğinizi duyar gibiyim.. ) Olsun, "tadımlık" bile olsa, uzun Karadeniz gezisi için bahane olur. Çalışma yaşamı süren sizler için, dilediği uzunlukta gezi ve dinlence, şimdilik biraz daha zor; ayrıca, emekliliğe ne kaldı ki?...

Cavid Sezen

metin0035' Alıntı:
Levent kardeşim hoşgeldin ve süper bir yurdum gezisi olmuş.İyi yaptın nasıl rahat gittin geldinmi?
Fotolardan görünüş çok güzel.Nice gezi ve tatiller diliyorum. SEVGİ ve SAYGILAR.

hoşbulduk Metin ağbi, sorunsuz bir gezi oldu, bir problem yaşamadık, selamlar

aslanahmet' Alıntı:
Bu sefer fotoğrafları hiiiç beğenmedim :-\ 8)

Ayrıca o ayaklı fotoğraflara da bozuluyorum. Bu kadar da ibiş keyfi olmaz ki canım

senin ibiş koltukların yok tabii bozulursun, metro indirim yaptı 35tl

bilseydik çıkardık diyemiyeceğim hava çok berbattı, allerjik astımım var beni çok zorladı ve istemiyerekde olsa aşşağı inmek zorunda kaldık, eğer bir daha gitmek nasip olursa yukarı çıkarım, selamlar

valla tadını anlayamadık bile Cavid bey, süre kısa biliyorduk ama ne yapalım, yinede oralarda olmak güzeldi, selamlar

29 TEMMUZ CUMA

sabah uyanınca hemen yola koyulup yolda uygun bir yerde kahvaltımızı ediyoruz, etrafımızdaki yamaçlarda evler var, insan yürümekte zorlanacağı yere apartman dikmişler, aşşağıdan dere akıyor suyun sesi ve serinliği çok hoş,

aracı aşşağıdaki park alanında park ettikten sonra yürüyerek manastıra çıkmaya başlıyoruz, Allahtan öğle sıcağına denk gelmiyoruz, buna rağmen kalbimiz,ciğerlerimiz ve kaslarımız yol boyunca zorlanıyor,

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

manastır bütün ihtişamı ile karşımızda aşşağıdan ilk görüntüsü

[attachment=4]
[attachment=5]

sizi yöresel kıyafetler içerisinde kemençe çalan bu ağbimiz karşılıyor

[attachment=1]

girişte kişi başı 8tl ödüyoruz, manastırın merdivenlerindeyiz

[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

manastırın içi,
frenksler tahrip edilmiş, insanlar resimlerin üstüne isimlerini yazmışlar, resimlerdeki insanların bilhassa yüz bölgelerini tahrip etmişler

.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]