EFEF
Kamp I
Tüm karavancı ve kampçı dostlara merhaba diyerek söze başlamak istiyorum. Ben İstanbul Halkalı toplu konutlarda ikamet eden 1962 doğumlu, 1978-2000 senesi arası dağcılık sporuyla,2000-2008 arası çadır kampçılığı ,2008 senesinden itibarende çok eski dostum "Atilla Dinçer"in namı deger "atiladi" nin bulaştırmasıyla 1992 model Hymer motokaravan (kamp 51) sahibi olup,karavancılığa adım attım.Kısacası 1978 senesinden beri Dağ , Deniz , Yayla gezmeye çalıştım.
1998 senesinde doğayı ve gezmeyi seven sevgili eşim Fisun ile evlendim. 2000 senesinde oğlum Emrecan ve 2005 senesinde kızım Elif bizlere katıldı şimdi ailecek gezmeye çalışmaktayız.Bizim gibi çoçuklu ailelerle tanışıp birlikte kamplar,piknikler ve değişik faaliyetlerde bir arada olmak çoçuklarında bizim gibi arkadaş olmasını sağlamayı istemekteyiz.
Bizim gibi düşünen diğer çocuklu ailelerle en kısa zamanda tanışmak ümidi ile ..........
1998 senesinde doğayı ve gezmeyi seven sevgili eşim Fisun ile evlendim. 2000 senesinde oğlum Emrecan ve 2005 senesinde kızım Elif bizlere katıldı şimdi ailecek gezmeye çalışmaktayız.Bizim gibi çoçuklu ailelerle tanışıp birlikte kamplar,piknikler ve değişik faaliyetlerde bir arada olmak çoçuklarında bizim gibi arkadaş olmasını sağlamayı istemekteyiz.
Bizim gibi düşünen diğer çocuklu ailelerle en kısa zamanda tanışmak ümidi ile ..........