Küçük Çocuklu Karavancı Ailelerden Haberler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EFEF Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,956

EFEF

Kamp I
Yer
Halkalı-İSTANBUL
Tüm karavancı ve kampçı dostlara merhaba diyerek söze başlamak istiyorum. Ben İstanbul Halkalı toplu konutlarda ikamet eden 1962 doğumlu, 1978-2000 senesi arası dağcılık sporuyla,2000-2008 arası çadır kampçılığı ,2008 senesinden itibarende çok eski dostum "Atilla Dinçer"in namı deger "atiladi" nin bulaştırmasıyla 1992 model Hymer motokaravan (kamp 51) sahibi olup,karavancılığa adım attım.Kısacası 1978 senesinden beri Dağ , Deniz , Yayla gezmeye çalıştım.
1998 senesinde doğayı ve gezmeyi seven sevgili eşim Fisun ile evlendim. 2000 senesinde oğlum Emrecan ve 2005 senesinde kızım Elif bizlere katıldı şimdi ailecek gezmeye çalışmaktayız.Bizim gibi çoçuklu ailelerle tanışıp birlikte kamplar,piknikler ve değişik faaliyetlerde bir arada olmak çoçuklarında bizim gibi arkadaş olmasını sağlamayı istemekteyiz.
Bizim gibi düşünen diğer çocuklu ailelerle en kısa zamanda tanışmak ümidi ile ..........

Çıralı 06-2012.JPG

Çıralı 06-2012 (2).JPG

Etiketler

Ynt: Küçük Çocuklu Karavancı Ailelerden Haberler

Hoş geldiniz.....
Biz henüz karavanlanamamış ama en kısa zamanda karavan edinmeyi hevesle bekleyen ( en azından ben ve oğlum) bir aileyiz. Denizli de yaşıyoruz. Umarız günün birinde bir yerlerde yollarımız kesişir.

Faruk Bey güzel bir konuya değinmişsiniz. Kamplarda genelede herkes yaşıtını kafa dengini arar. Çocukalar da doğal olarak yaşıtlarını arar, hoşça vakit geçirebilmek için. Benim küçük çocuğum yok ama en yakın zamanda ailecek, bir arada kamp yapmak isterim. Ama Arkın'ın dediği gibi maalesef İstanbul'a yakın güzel kamp alanları yok. Her zaman da uzaklara gidilemiyor.

Merhaba arkadaşlar
Konuyla ilgilenen arkadaşlardan bir ricam olucak kendilerini tanıtırken nerede oturduklarını ve (tabi mahsuru yoksa) bir aile fotoğrafını ilave etmelerini istiycem. Aileler öncelikle sanal ortamda sonra'sındada bir araya geldiğimizde daha rahat ve hızlı bir şekilde sohbet kurmak için faydalı olucağı düşüncesindeyim. Nedersiniz.......

Faruk hocam başlangıcı ben yapayım.

Yetim ailesi olarak benim adım Mustafa eşiminki ise Ebru.Biri on üç yaşında Enes biri yedi yaşında Bilal iki oğlum var.
Adapazarın'da ikamet ediyoruz.Karı koca diş hekimiyiz ve serbest olarak kliniğimizde hizmet veriyoruz.

Çekme karavancıyım.Herkese selamlar..

Yetim ailesi.JPG

Çekme karavanımız.JPG

Güzel ve faydalı bir tanışma platformu açmışsın Faruk hocam,umarım bende sizlerin arasına olabildiği kadar geç katılırım,sizleri çocuklarla uğraşırken seyretmek ve sizin çocuklarla bizlerin oynaması daha keyifli :smiley:.

mayıstosböce' Alıntı:
Güzel ve faydalı bir tanışma platformu açmışsın Faruk hocam,umarım bende sizlerin arasına olabildiği kadar geç katılırım,sizleri çocuklarla uğraşırken seyretmek ve sizin çocuklarla bizlerin oynaması daha keyifli :smiley:.
Biz katıldık vede mutluyuz şimdi.Bizde sizin çocuklarla bizde keyf yapalım istiyoruz.

buralpdi' Alıntı:
güzel bir başlık olmuş, yararlı olacaktır, selamlar
Levent öncelikle ailecek tebrik eder mutluluklar dileriz. Kurmuş olduğun yuvada gönlünüzce hayat geçirirsiniz inşaalah.

Umarım bizim çocuklar fazla arkadaşsız kalmazlar :D :D :D

EFEF' Alıntı:
Levent öncelikle ailecek tebrik eder mutluluklar dileriz. Kurmuş olduğun yuvada gönlünüzce hayat geçirirsiniz inşaalah.

Umarım bizim çocuklar fazla arkadaşsız kalmazlar :D :D :D

çok teşekkürler :smiley:

selam biz de Buruk ailesiyiz, oğlu 20 kızım 14 yaşında almayada ikamet ediyoruz. bir firmada CNC Plasmakesim Programcısıyım

bir Motorkaravanım var Fiat Ducato Knaus

saygılar

Halil Buruk

IMGA0241.JPG

070820101219.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR