ufuk Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor... Mesajlar 1,474 Tepkime Puanı 20 Yaş 50 Yer İSTANBUL Telsiz Çağrı Kodu TB1BB 9 Ocak 2008 #1 Arda SARNIK
YOL SEDAT AÇIL Mesajlar 10,436 Tepkime Puanı 569 Yer İstanbul, Acıbadem Web www.sedatacil.com Telsiz Çağrı Kodu TB2FKL 9 Ocak 2008 #2 Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) Vay vay... Bu yaşta kompozisyon çekmeye başlamışsa 10 sene sonra düşünemiyorum bile
Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) Vay vay... Bu yaşta kompozisyon çekmeye başlamışsa 10 sene sonra düşünemiyorum bile
mustafa Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 434 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul Web www.mutlulugunfotografi.com 9 Ocak 2008 #3 Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) abi gerçekten o yaşta bukadar temalı fotoğraf çektiğine göre büyüyünce arda nın nasıl bir üstad olcağını düşünemiyorum
Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) abi gerçekten o yaşta bukadar temalı fotoğraf çektiğine göre büyüyünce arda nın nasıl bir üstad olcağını düşünemiyorum
Jeep34 Zirve Mesajlar 5,909 Tepkime Puanı 28 Yer İSTANBUL 9 Ocak 2008 #4 Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) Sanki Arda bu hafta bir yaş daha büyümüş gibi
huzzik Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 0 Yer aydın merkez 9 Ocak 2008 #5 Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) kareler çok güzel köftelerde harika görünüyor.
Y Yılmaz Gün Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 22 Kas 2008 #6 Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) İşte bu. Umarım fotografa devam eder ve bugünkü saflığıyla, hissettiklerini yansıtır.
Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) İşte bu. Umarım fotografa devam eder ve bugünkü saflığıyla, hissettiklerini yansıtır.
turgut koç Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 2 Tem 2010 #7 Ynt: Küçük Fotoğrafçı (Kişisel) köfteler çok güzel karnım acıktı ellerinize sağlık