Kumho At51

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kindjal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,834
Sag sol farketmeden oklarin arac hareket halinde iken ileriyi gostermesi lazim bildigim kadariyla.lastiklerde inside outside ifadesi var mi?Hile degilde yalnis olabilir.Yani sagdaki geriyi gosteren 2 lastigi sokturup dis ic yaparsaniz normale doner :smiley: ama onemli olan dogrusunu bulmak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler
Distribütörü aradım ve ekspertizle konuştum. Lastikte iç dış olayı yok dedi ancak sağ arka lastikte SIN gibi ifade vardı (5 şekkinde 5IN). Aldığım bayiye gidip tekrar yetkiliyle görüşeceğim. Ama her türlü lastik ters çevirilsede sağ iki ve sol iki lastigin yönler farklı
 

Tam ifade edemedim belkide dis yanakta ters yonu gosteren ok olan lastik canttan ayrilarak ayni janta dis yanagi ice gelecek sekilde takilirsa ok hareket yonunu gosterir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Ben 4 aydir kullaniyorum islakta biraz titrek ama camuru kurusu iyi

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 





Lastiği kullandıkça hayranlığım artıyor. Almadan önce USA sitesine göz atmıştım. Performans reytinginde kar sürüşünün en başarılı kullanım alanı olduğu belirtiliyordu;adamlar haklıymış!
Kar kaplı asfalt ve stabilize yol tutuşu muazzam.
Beni daha da şaşırtan buz üzerindeki fren mesafesindeki başarısı.
2 küsür tonluk WJ'mi neredeyse hiç kızaklamadan durduruyor.
(Makul hızda,makul frenlemeyle)
Lastik arayışında olanlar için kesinlikle değerlendirmeye alınmalı.

908bae6f144d008d7cc1fa15ac691b6a
 

At lastik olarak 215-225/70/16 araştırması yapıyordum bu konuya denk geldim sanırım tercihim kumho at51 road venture olacak general grabber at3 ten daha önde bir lastik gibi değerlendirmelerde. Güncel durumu nedir kullananlar yorum düşerse iyi olur...
 








Kumho ile aynı desen ve üretim Marshall alabilirsiniz. Ben 2 ay kadar önce aldım. Kar ıslak kuru çamur denemelerim çok olumlu
 




Merhaba, 3 ay evvel çok temiz bir 2001 model pajero pinin 3k aldım. Tüm bakım vs herşeyi yapıldı arabanın. 2.0 GDI otomatik. Üzerinde satın aldığımdaki starmax A/T lastikler var, dişleri var lastiğin fakat muhtemelen ömrü bitmiş, kuru zeminde kayıyor, yağmurda ıslak zeminde jilet gibi, boluda torkula çıkarken karda hareket bile edemedi. Ben bu arabayı işe giderken de kullanıyorum, hem şehir içi hem kamp için hep kullanıyorum. Sizden ricam bana hangi marka A/T lastik tavsiye edersiniz? Yaz kış üzerinde kalacak bir lastik arıyorum. Off-road yapmıyorum, genelde ayda 2 defa kamp yapıyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,994
Kayıtlı Üye Sayımız
172,097
Kaydolan Son Üyemiz
nakturk25

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst