Kumho Road Venture At

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,180

akt

Kamp II
Arkadaşlar Kumho Road Venture Nasıl bir lastiktir kullanan veya bilen varsa yardımcı olabilirmi

Etiketler
Ynt: Kumho Road Venture At

Selamlar Atkut bey,

31'' kullaniyorum ne ses ne gezme cok guzel lastikler ben CJ mi yukselltmeden dolayi 35'' alacagim ve suan uzerinde olan 31'' leride TUV de 35'' ler sorun olabilir diyerek 2 yida 1 gun takabilmek icin elimde yedek tutacagim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Ali bey Asfalttaki ses düzeyi ve konforu,off road şartlarındaki kabiliyeti nasıl acaba?

asilhector' Alıntı:
Selamlar Atkut bey,

31'' kullaniyorum ne ses ne gezme cok guzel lastikler ben CJ mi yukselltmeden dolayi 35'' alacagim ve suan uzerinde olan 31'' leride TUV de 35'' ler sorun olabilir diyerek 2 yida 1 gun takabilmek icin elimde yedek tutacagim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Ali Bey,

Tüv Türk'ün lastikle ilgili baktığı şey lastik diş derinliği ve yol izni olan bir lastik kullanmanız.

Yani kullanmayacaksanız 31'' lastikleri saklamanıza gerek yok.

Selamlar Aykut bey,

Arac CJ olunca bu lastiklerin sesini duyamazsiniz ama Sizin avatarda gordugum araca takilirsa ses duzeyi ne olur bilemem konfor ve ofroad duzeyide extreme kacmadigin muddet cok iyi sayilir ornek verecek olursak traktorun gecebildigi her yerden rahatca gecer.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Gunaydin Onur bey,

TUV un 35'' lastiklere sorun cikardigini okuyor ve duyuyorum buda beni istemesemde 31'' leri yedekte bulundurmami zorluyor.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

avatarımdaki araç için kullanılacakta o yüzden sordum birde bf goodrich at mi yoksa kumho venture at mi tavsiye edersiniz?

Selamlar Aykut bey,

BF Goodrich AT kullanmadigim icin bir degerlendirme yapamam ama Kumho Venture AT yi sorarsaniz ben cok memnunum tabi yineliyorum memnuniyetim CJ icin gecerli Sizin aracta beklentilerinizi karsilarmi bilemem biraz daha sabredin bu konu hakkinda mutlaka Tercubelerini yazacak Arkadaslar cikacaktir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Aykut merhaba, ben Nissan X-Trail de kullanıyorum, her hangi bir memnuniyetsizliğim yok.Gayet Başarılı bir lastik ama daha ayrıntılı bir bilgi istersen sitede CDM-Subaru (Erkan) bu konuda sana çok daha tatminkar bilgi verecektir.

Muharrem abi merhaba Senin Venture AT KL78 mi yoksa Venture AT 825 mi ?

Bendekiler 825 ve problem yaşamadım şimdiye kadar, ses dersen eğer; dinlersen biraz uğultu yapıyor ama rahatsız edici değil ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47567.0

bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar sanırım doğru bir tercih yapmış olacağım ;D

grand vitara 5 kapı at geçen hafta taktım. 225 65 17 asfalt çok sessiz diğer markalardan farkının olmadığını değerlendiriyorum

valla abi henüz sipariş vermedim şu an takılı olan lastiklerin bitmesini bekliyorum bugün l200 de gördüm hoşuma gitti bayağı :smiley:

arkadaşlar road venture 825 kış lastiği mi yaz lastiği mi araştırdım bulamadım kışlık diye alıp buzun üstünde bi o tarafa bi bu tarafa gezmeyelim :S acil yardım lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR