Kurbanlıklar Adına Teşekkür

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,595

mete

Zirve
Sürmanşet konan bayram tebriğindeki espri çok manidar. Bulan ve uygulayana kurbanlıklar adına teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Kurbanlıklar Adına Teşekkür

Güzel espri gerçekten Herkesin kurban bayramını kutlar,kurbanlarının kabulunü Allah'tan niyaz ederim...

Ben sadece beğenmiştim..Yorumunuza teşekkürler.Güzel paylaşım.Biz ne zaman dedirtiyor.....Buarada ben herzamanki gibi mehmetçik vakfına bağışladım..

Günlerdir ekranlarda izlediğimiz Şanlıurfa'daki o meşhur kasap bozmasıda bu espriyi anlayabilirmi sizce, varmıdır o kadarcık zekası, ben sanmıyorum

ufuk28' Alıntı:
Günlerdir ekranlarda izlediğimiz Şanlıurfa'daki o meşhur kasap bozmasıda bu espriyi anlayabilirmi sizce, varmıdır o kadarcık zekası, ben sanmıyorum
O kasabın kendisi kasaplık abi..

Valla Ahmet kurbanı ayaktan asarlar ama onu boğazından asmalı bence

Dediğiniz olayı Tv de izlemedim ama geçmiş yıllarda gördüğümüz, insanlık dışı uygulamalardan biri diye tahmin ediyorum. Öfkenize katılıyorum.

Mete bey iyikide izlememişsiniz, anlatılır gibi değil, aklıma geldikçe sinirden elim ayağım titriyor, bir insan evladının bunu yapabileceğine aklım ermiyor, ya da fazla duygusalım

acemi80' Alıntı:
Dediğiniz olayı Tv de izlemedim ama geçmiş yıllarda gördüğümüz, insanlık dışı uygulamalardan biri diye tahmin ediyorum. Öfkenize katılıyorum.

Hocam böyle eğitimsiz insanlar oldukça her yıl buna benzer elim olayları yaşayacağız diye düşünüyorum..
saygılarımla..

arwin' Alıntı:
Çok daha değişik yöntemler de uygulanabilir abi .. İbret olsun diye...

O yöntemlerin neler olduğunu tahmin edebiliyorum, fenada olmaz aslında

ömrümü7ler' Alıntı:
Hocam böyle eğitimsiz insanlar oldukça her yıl buna benzer elim olayları yaşayacağız diye düşünüyorum..
saygılarımla..

Evet maalesef eğitim meselesi en büyük derdimiz. Avrupalı, dünün sığır çobanlarının bize medeniyet öğretmeye kalkmasının tek sebebi eğitim sistemimizin bir türlü istenilen seviyeye getirilememesi. Bu tür manzaralar önümüze sürülerek bizi adam etmek adına konuşma hakkını kendilerinde görüyorlar.

Konuda geçen kasap bozuntusu insan müsfettesi sahtecilik gibi bir suçtan aranıyormuş ve göz altına alınmmış.Bildiğim kadarıyla da yaptığı canilik için 960 TL para cezası verildi.Cezaların çok daha çaydırıcı olması lazım...

Bu tür suçların cezası sadece para olmamalı zorunlu eğitim, sosyal hizmet gibi, insanlığı öğretici zorlamalar olmalı.

acemi80' Alıntı:
Bu tür suçların cezası sadece para olmamalı zorunlu eğitim, sosyal hizmet gibi, insanlığı öğretici zorlamalar olmalı.

Kesinlikle katılıyorum fakat belli bir yaştan sonra kafasına girmeyenler için caydırıcı miktarda hapis ve para cezası etkili olabilir...