Kurtar(ama)ma Operasyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,047

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
tam hatırlamıyorum ama bu olay iskoçya yada irlandada yaşanıyor. hani kendini akıllı zanneden ingilizlerin, düzenli ve kontrollu olmalarıyla(!) meşhur adasında ;)

image001.jpg

image002.jpg

image003.jpg

image004.jpg

image005.jpg

image006.jpg

image007.jpg

image008.jpg

image009.jpg

Etiketler

Ynt: Kurtar(ama)ma Operasyonu

böyle bir olay benim başıma samsun havzada gelmişti. arabayı öyle bir çamura saplamıştım ki, beni kurtarmaya gelen 2çeker bir traktör de battı. ardından bizi kurtarmaya gelen 4çeker daha büyük bir traktör ne beni nede 2çeker traktörü kurtaramadan geri döndü... en sonunda tur-asisst'ten büyük bir vinç ile aracı saplandığı çamurdan almıştık :smiley:

yok boyle bir olay ya yuhhhh :eek:
en son nasıl bi vinç gelgi acaba
yada gelmedi mi gelse onunda resimleri olurdu heralde ;D
sanada geçmiş olsun sedat abi ;)

Benim aklım fikrim arka planda bariz biçimde görülen Defender 90'da :smiley:

Td5 motorlu full aksesuar bir makinadır o. Tam UK ortamına uygun vay vay...

Balıklara yuva yapmak istemişler, daha sonra küçük geleceğini düşünerek daha büyüğünü indirmeye karar vermiş gibiler :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR