l 200 chip tonik

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan santairas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,934

santairas

Ana Kamp
Mesajlar
43
Tepkime Puanı
0
Yer
mersin
Selam arkadaşlar 2007 model l 200 aracıma chip tonik yaptırmak istiyorum acaba bunu nerede yaptıra bilirim bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum bu arada ben mersinde bulunmaktayım buralara yakın yerlerde bulabilirsem dahada iyi olacak .yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekür..
 

Etiketler

Ynt: l 200 chip tonik

chip araca dışarıdan bir parça takılıyor chip tonik dışarıdan bir parça takmadan aracın beyninde bulunan yazılımı değiştiriyorlar .
 





Ynt: l 200 chip tonik

Konuya biraz Fransızım bu dediğiniz zımbırtı L200 ün her modeline uygulanabiliyormu yoksa bu bildiğimiz çiple beygir yükseltme işimi ?
 

Ynt: l 200 chip tonik

iki yöntem var,
-araç için önceden hazırlanmış bir aletin araca takılarak güç ve tork artışı sağlamak,
-aracın mevcut yazılımına bilgisayarla bağlanıp kendi yazılımını değiştirerek güç ve tork artışı sağlamak.
araştırdığım kadarıyla önerilen 2. seçenek.
cin tonik içinde gün sayıyoruz bu arada, malum ramazan. :smiley::smiley:
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Mesajlar
1,527,965
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst