L200 4x4 17inch Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ogrenci69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,192

ogrenci69

Ana Kamp
Herkese merhaba,

Benim 2008 model Pajero aracım var. Üzerinde 18'' jant var. Offseti 30mm. Lastik seneceklerini arttırabilmek için 17 janta geçmeye çalışıyorum. Uyabilecek jant L200'ün 17 ölçüsündeki jantları. Bunların sıfırlarını veya kullanılmışlarını nereden tedarik edebileceğimi bilen var ise çok yardımcı olur.

Selamlar,
Sinan

Etiketler
Ynt: L200 4x4 17inch Jant

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-6x139-x17-mitsubishi-l200-janti-800tl/detay?keyword=l200

Yanıt için teşekkürler.
Benim de ilk aklıma gelen bu siteden aramaktı. Balıkesir'de bir takım gözüküyor aradım, sattık biz jantları dediler. Sizin gönderdiğiniz ilanı eski diye aramamıştım, bu sabah şansımı deneyeyim dedim; ilandaki jantlarda satılmış.
Sıfır olarak Çin malı jantlar var ama ofset değerli ve göbek çapı farklılığı beni şüpheye düşürüyor.

Selamlar,
Sinan

bende 4 adet L 200 17 jant ve cooperr stt lastik var kullanmıyorum ikisini beraber 1700 tl ye veririm

05.jpg

Günaydın,

Bull,
Lastiklerin ölçüsü ve durumu ( kaç km. , Hız sınıfı Q veya S mi vs. ) yazar mısın ?
Ben esasında lastik düşünmüyordum ama belki de paket olarak alabilirim.
Daha çok asfaltta kullandığım için STT hakkında yorumlarınızı almam lazım. Asfaltta özellikle ıslak iken lastiklerin tepkisi nasıldır ?

Selamlar,
Sinan

Bull tekrardan merhaba,

Lastikler hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.
Pajero'nun orjinal ölçüsü 265/60 R18 . Yaklaşık 30.5 inch çapa denk geliyor. Ben 32" ölçüsüne kadar sorunsuz olacağını düşünüyorum. Bu günlerde lastik işini çözmem lazım, cevap yazabilirsen faydası olur.

Sinan

ögrenci selam

pajero 17 ve lastik isini nasil sonlandirdin? bir arkadasim pajero almak uzere...

Benim elimde 16 inç jant ve lastik takımı var jantlar özel yapım offsetli sahibinden ilan nosu 56029404. belki faydalı olur

Selim Bey merhaba,

Kusura bakmayın, bir süredir foruma girmiyordum, sorunuzu şimdi gördüm.
Sizinde sormuş olduğunuz 17 inch L200 jantlarını aldım lastiklerle birlikte. Bir süre Cooper'ları kullandım ama çok sesli ve ıslakta çok kaydırıyordu aracı.Bu yüzden almak istediğim Pirelli ATR 265/65 R17 lastikleri taktım. Çok memnunum. Bir kez dağa kayağa gittik. ATR'ler gerçekten başarılı. Üzerindeki Dunlop AT20'ye göre her şartta ; kuru asfalt, yağmur , kar vb.. çok daha iyi bir performans veriyor.
17 inch lastik ile Pajero daha bir yaylanır oldu. Zaten sportiflik ( sert kullanım ) iddiası hiç yoktu uzun amortisör esneme mesafeleri ile. Şimdi uzunluğu artan lastik yanak genişlikleri ile daha bir esner oldu ama benim için mahsuru yok , sürat yapmıyorum.

Umarım faydası olur.

Selamlar,
Sinan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR