L200 Magnum 4x4 At İçin Lastik Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Raistlin73 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,870

Raistlin73

Yeni Üye
2008 model L200 Magnum 4x4 AT aracıma 4 adet yeni lastik alacağım. Nisan ayında aldığım aracımın üzerinde Kumho asfalt tipi 245 / 65 r17 lastikler var. Yeni alacağım lastikler mutlaka A/T tipi olacak. Ölçüler için 265 ya da 255 65 r17 düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar ve çevremde bulabildiğim modeller üzerinde;
1) Lassa Competus AT 4x4 için 400TL (265 65 r17)
2) Goodyear Wrangler AT için 410TL (265 65 r17)
3) Maxxis MT 762 için 350TL (255 65 r17)
4) Yokohama Geolander AT G012 355TL (245 75 r17) bunlar ne yazık ki aracıma uygun değiller değişim için % 6'nın üzerinde değişim oranı var.
5) BF Goodrich AT fiyat araştırmam sürüyor bulabilirim sanırım.

Lassa ve Goodyear hemen alabileceğim stoklarda. Kullananlardan özellikle bu 2 marka hakkında tavsiye rica ediyorum.
Siz olsanız 245 65 r17 lastikleri hangi ebatlarda yenilerdiniz.

Kullanım %60 asfalt %40 arazi ( yazın taş ve toprak ağırlıklı kışın yer yer balçıklı çamur ve taş)

Etiketler
Ynt: L200 Magnum 4x4 At İçin Lastik Seçimi

En sessiz bf tavsiye ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

245 / 75 / 17 güzel olur bence 31x9,65" e tekabül ediyor
zaten cant çapı 17 olduğu için sıkıntı olmaz
ben 32" kullanıyodum yükseltmesiz güzel oturuyordu sadece çok derin çukurlarda hafif sürtme yapıyordu çamurluğa
31 de sıkıntı olmaz

Aslında gönlümde iyice büyük lastikler vardı ama orjinal ölçülerden çok uzaklaşmak istemedim km saati, hız göstergesi ayarları bozulmasın diye.
Hepsiburada dan Yokohama Geolandar G012 aldım.
255/65/17R indirime girmiş tanesi 415TL
cevap veren herkese teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.