Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın şasesine bağlı yuvarlak demiri kesmek istemedim.Üst noktayı o demiri referans alarak işe başladım.Soldaki intercooler radyatorü 5 cm kadar yukarı kalktı.Sağdaki yağ soğutucu radyatörü sökülüp yan olarak montajlandı.Bağlantı boruları basınç hortumu ile yapıldı.Vincin kumanda kutusunu aracın içine aldım.Böylece sudan etkilenmeyecek.Vinç su altında çalışabilir.Yapmak isteyenlere referans olsun.
Maliyetine gelince
6mm sac 16x150cm bükme dahil...30 TL
Kaportacı tanıdık ne verirsen dedi....
Tamirci tanıdık.............................30 TL
Elektrik kabloları...........................45 TL
Geri kalan elektrik kaynak işçilik tarafımdan yapıldı.
Bu işlem size çok zaman hacatacak, çünkü vitesi boşa aldığınızda makara çekilerek işlem daha hızlı oluyor. Yaklaşma açınız dik tırmanışlarda canınızı sıkacak ve vinç zarar görecek
selamlar vinç gerek duyulduğuna göre bence ilk önce alt muhafazayı güçlendirmekle başlamalıydınız...
çalışma güzel fakat radyatörü neredeyse hava alamaz hale getirmişsiniz... ilerleyen zamanlarda aracınızın hararet göstergesindeki eski hali ve vinçli hali arasındaki farkıda bize bilgi verirseniz gerçekten çok faydalı olur...
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin aşağıdan alınacak darbelerde radyatör va soğutucularınız inşallah zarar görmez saygılar...