C
CİNCİN
Ziyaretçi
Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır
;D
;D
yiğito' Alıntı:standart light nickli arkadaşımız,inşallah ilyas usta için söylediklerin gırgırına söylenmiş sözlerdir.eğer gerçekse çok yazık.yakinen tanımadığın bir İNSAN için ustalığı ve mahareti için böyle konuşmana üzüldüm.ilyas abiye malzeme ver birde zaman ver sana şaseden sıfır 4x4 yapsın.kendisinin türkiyede rakibinin olacağını kesinlikle düşünmüyorum.umarım şakasına demişsindir.saygılar sunarım arkadaşım.
yiğito' Alıntı:standart light nickli arkadaşımız,inşallah ilyas usta için söylediklerin gırgırına söylenmiş sözlerdir.eğer gerçekse çok yazık.yakinen tanımadığın bir İNSAN için ustalığı ve mahareti için böyle konuşmana üzüldüm.ilyas abiye malzeme ver birde zaman ver sana şaseden sıfır 4x4 yapsın.kendisinin türkiyede rakibinin olacağını kesinlikle düşünmüyorum.umarım şakasına demişsindir.saygılar sunarım arkadaşım.
Buradaki yazışmaları başından sonuna okursanız iyi oluryiğito' Alıntı:standart light nickli arkadaşımız,inşallah ilyas usta için söylediklerin gırgırına söylenmiş sözlerdir.eğer gerçekse çok yazık.yakinen tanımadığın bir İNSAN için ustalığı ve mahareti için böyle konuşmana üzüldüm.ilyas abiye malzeme ver birde zaman ver sana şaseden sıfır 4x4 yapsın.kendisinin türkiyede rakibinin olacağını kesinlikle düşünmüyorum.umarım şakasına demişsindir.saygılar sunarım arkadaşım.
FERO' Alıntı:İlk kırmızı aracın dodikleri ve son aracın da tampon koruma demirinin nerede yapıldığı veya nereden satın alındığı hakkında bilgi alabilir miyim??
bull' Alıntı:dodiklerden bende aldım fakat takmaktan vazgeçtik ilk arazide kırılıcak gibi tamponları ise maslakta yapmaktayız fiyatı 1200 tl dir montaj dahil