L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bfgoodrich Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,675

Etiketler
Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

yiğito' Alıntı:
:eek: standart light nickli arkadaşımız,inşallah ilyas usta için söylediklerin gırgırına söylenmiş sözlerdir.eğer gerçekse çok yazık.yakinen tanımadığın bir İNSAN için ustalığı ve mahareti için böyle konuşmana üzüldüm.ilyas abiye malzeme ver birde zaman ver sana şaseden sıfır 4x4 yapsın.kendisinin türkiyede rakibinin olacağını kesinlikle düşünmüyorum.umarım şakasına demişsindir.saygılar sunarım arkadaşım.

tamam.

yiğito' Alıntı:
:eek: standart light nickli arkadaşımız,inşallah ilyas usta için söylediklerin gırgırına söylenmiş sözlerdir.eğer gerçekse çok yazık.yakinen tanımadığın bir İNSAN için ustalığı ve mahareti için böyle konuşmana üzüldüm.ilyas abiye malzeme ver birde zaman ver sana şaseden sıfır 4x4 yapsın.kendisinin türkiyede rakibinin olacağını kesinlikle düşünmüyorum.umarım şakasına demişsindir.saygılar sunarım arkadaşım.

Sen mesajı güzelce okusan ne demek istediğimi anlarsında neyse ..

Bu mesaaja en baba cevap. ''tamam'' olur. :smiley:

yiğito' Alıntı:
Buradaki yazışmaları başından sonuna okursanız iyi olur

veysel son noktamı demiştin ;D ;D
canon1180.jpg

İlk kırmızı aracın dodikleri ve son aracın da tampon koruma demirinin nerede yapıldığı veya nereden satın alındığı hakkında bilgi alabilir miyim??

FERO' Alıntı:
İlk kırmızı aracın dodikleri ve son aracın da tampon koruma demirinin nerede yapıldığı veya nereden satın alındığı hakkında bilgi alabilir miyim??

dodiklerden bende aldım fakat takmaktan vazgeçtik ilk arazide kırılıcak gibi tamponları ise maslakta yapmaktayız fiyatı 1200 tl dir montaj dahil

bull' Alıntı:
dodiklerden bende aldım fakat takmaktan vazgeçtik ilk arazide kırılıcak gibi tamponları ise maslakta yapmaktayız fiyatı 1200 tl dir montaj dahil

Selam,

Abi araç güzel olmuş güle güle kullan.

Birde dodikleri nereden aldın öğrenebilirmiyim acaba.

turuncu l200 çok hoş olmuş
umarım bir gün böyle bir araç bana da nasip olur

hocam olay budur ellerinize sağlık iyi günlerde kullanın..

Harika olmuş, emeğe helal olsun. Dodikler orjinal L200 mü ? Çok güzel durmuşlar.

MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR BEN L200 4X2 İÇİN GİZLİ VİNÇ YAPTIRMAK İSTİYORUM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ BİRDE ALANYA/ANTALYADA İKAMET EDİYORUM ŞİMDİDEN DESTEKLERİNİZ İÇİN TŞK EDERİM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR