Lada 4x4 Urban/5 Kapı İlk Deneyimler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NİVA.69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,220
ÖTV indirimi ile alınır mi günlük kullanım konforu açısından tavsiye edilir mi
TEK araç olarak günlük ve uzun yolda da kullanıyorum.. memnunum.. lakin siz daha önce hep LÜKS-Üst Model araçlara bindiyseniz beğenmeye bilirsiniz..

Mazisini bildiğim, eski kasa TEK kapısını EN beter arazilerde, iklimlerde kullandığım için.. bu yenilenmiş modele daha severek biniyorum..

herşey nasip kısmet, Allah ömür verirse de uzun seneler binerim, değişmem diye niyetliyim..

EN iyisi deneme sürüşü yapın kendiniz karar verin..

Etiketler
çok

Çok teşekkür ediyorum ilginize. Kullandığım araçlar Fiat oldu. Şimdi de Egea sw var. Dayanıklılık rahatlık yeterli artık biraz yeşile gidesimiz var yaş elli. O sebeple sormuştum. Sağ olunuz

Çok teşekkür ediyorum ilginize. Kullandığım araçlar Fiat oldu. Şimdi de Egea sw var. Dayanıklılık rahatlık yeterli artık biraz yeşile gidesimiz var yaş elli. O sebeple sormuştum. Sağ olunuz
Niva ilk kurulurken İtalya/Fiat desteği var..

dere tepe gezeyim yeter derseniz.. EN iyi 4x4 diyebilirim.. parça/servis/bakım başınız ağrımaz..

Sektörün lider yerli markası Saka Tankları, Lada Türkiye için özel olarak ürettiği tampon altı tankları sayesinde global iş birliklerini devam ettiriyor.

Çok sağolun.. tşk
URBAN-Nivayla yola devam.. Torsiyon-tek dingil 750 kg kapasiteli römork taktık.. Bagaj-yük meselesini kökten çözdük
Römork yarım, yer yer 1 vites fark ettiriyo.. ama dere tepe çekiyo.. arazide bildiğin traktör yolu dahil.. hatta sürülmüş tarla dahil..