lada almak istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güçlü1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,111

güçlü1

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bir süredir off roadla ilgileniyorum ve artık bir yerden bende içinde olmak istiyorum daha önce hiç deneyimim olmadı biraz araştırdım lada başlamakiçin en ekonomik adım gibi geldi beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
teşekkürler

Etiketler
Ynt: lada almak istiyorum

ofroad amaçlı kullanacaksanız sorun yok.. ama binek araba konforu bekliyorsanız uzak durun

Herkes konforlu değil diyor niva için ama ben aldığımda sadece offroad amaçlı idi diğer aracımı satmak zorunda kaldım şimdi her işim için nivayı kullanıyorum 89 model hidrolik direksiyon yaptırdım ses yalıtımı içinde bişeyler yaptım bence hız konusu dışında gayet konforlu şuanda oda 80 90 yapıyor yeterli oluyor yanı ne diyim

ladaya alışmak zor ben ilk aldığımda ne yaptım ben ya diye kendi kendime düşünmeye başladım, normal bir araçtan çok farklı lassa ok 144 lastiklerle ön diftende ses geliyormuş meğer içinde sesten duramadım gerçi sonradan alıştım ama bence nivası olanlarla gezilere katılın sakin kafayla ölçün biçin, alıştıktan sonra (eğer alışabilirseniz) almaya karar verin alırkende çok araca bakın ilk gördüğünüz araca takılmayın gerçi bende almadan önce öyle düşünüyordum ama yapamadım selamlar

Benim niva gayet konforlu ;D
http://img268.imagevenue.com/loc510/th_214785171_NiVa5_122_510lo.JPG

zaten ses ve ısı yalıtımıda var ses denen birşey yok lastiklerde dişli olmayınca gayet güzel

Off Road için kullanacaksan en akıllı seçim niva olur zaten bütçe dahilinde, her açıdan uygun tamir işçilik parça vs.. hemde off road tutkunu devam ettirirsin :