BOYA KAPOTA İYİ ÇÜRÜGÜ YOK DÜZGÜN BİR ARAÇ FOTOĞRAFTA NASILSA ÖYLE , LASTİKLER ARAZİ LASTİGİ VE YENİ SAYILIR. MOTOR % 75 İYİ YAĞ YAKMA FALAN YOK.
ROT VE ROTİLLERİ DEĞİŞTİ ŞAFT BAKIMLARI VE AYARLARI YAPILDI. TRİGER ZİNCİRİ VE GERGİ TAKIMLARI DEGİŞTİ ROT AYARI YAPILDI. ARKA AMOTİSÖRLERİ SIFIR DEGİŞTİ. FREN BAKIMLARI TAMAMEN YAPILDI.YANİ GEREKLİ TÜM BAKIMLARI YAPILDI 1 TL MASRAFI YOK... SADECE MUYENE YOK ONADA PARA KALMADI ONUN İÇİN MUAYENE MASRAFI 200 TL GECİKME BEDELİ DAHİL BUDA ALICIYA AİTTİR. BUNUN HARİCİNDE MASRAF YOK . AYRICA ARACI HER PARCASI PİYASADA BOLCA BULUNABİLİR VE TOFAŞ RENO DAN DAHA UCUZ DİYEBİLİRİM.
Lpg li ve ruhsata işlenik
4x4 ve arazi vitesleri sorunsuz
Yakıt şehir içi 220 şehir dışı 180 kr yakıyor yani tofaş kadar yok.
Evet neyazık ki dışardan bakarak birşey söylemek zor . Ustasına göstermek lazım mutlaka . Doğrudur , çürük durumunuda çok iyi tahlil etmek lazım . Orta Kilidi , Low u denemek lazım ... vs vs vs
Parçacı ucuzdur ama parça ucuz diye dağılmış araca girilmez . En önemli noktalardan biri kasanın durumu ... Altta çürük vs var mı durum nasıl ?
Yine en güzeliİşten anlayan usta bakacak , çıkacak masraf(varsa) hesap edilecek sonra alım kısmına geçilecek . Yoksa parçası ucuz diye girip 6 milyara alınan aracı daha pahalıya mal etmek var .
arkadaslar arac satılmıstır artık bir başka lada nivaya bakıcam yorumlarınız ve tecrübeleriniz fikirleriniz için herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum çok sağolun araca istanbuldayım diye gidip bakamadım hayırılısı kısemt değilmiş herhalde herkese teşekkürler.
Eski model kullandıysanız haklısınız benimde çok canım yandı km'de 300- 330 kr yakıyordum. son çareyi aracı değiştirmekte buldum. En son iki gün önce ölçüm yaptık 30 tl'lik lpg ile 147 km yol yaptım. 200 kr gibi bir rakama geliyor. Buda beni mutlu ediyor. ;D (Araç 2005 niva sıralı sistem lpg var).
1.80 TL/Litre LPG fiyatıyla 180-220 Krş/Km. arası yakıt sarfıyatım var... yani 100 km'de 10/12 litre LPG... üstelik üzerinde Ok 144 var, 4 mevsim olsa daha da az yakar derim...