KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba doğa ve macera dostları öncelikle selam...
25 yaşında doğa sporları ile uğraşan (dağ bisikleti,trekking,kampçılık) doğaya aşık biriyim .
Artık bir arazi araçı alıyım diye niyetlendim ama bütçem max 6500 tl .
Bu fiyata genellikle 90-92 lada niva model araçlar var .
Lise ve üniversite çıkışım otomotiv ama bildiğim bilgiler sadece teknik o yüzden siz off road erbablarına rorayım dedim , öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
Benim beğendiğim bir aracın linkini sunuyorum beğenilerinize ... saygılar
resimlerinden arac fena durmuyor lakin yakından aracı incelemek lazım şaselerde oynama varmı darbe varmı bunları incelemek lazım eger düzgünse iş görürü sisi her yere götürür
resimlerinden arac fena durmuyor lakin yakından aracı incelemek lazım şaselerde oynama varmı darbe varmı bunları incelemek lazım eger düzgünse iş görürü sisi her yere götürür
Dursun ustam Satıcı ile görüştüm telefonda ama dediğin gibi yakından görmek lazım,daha önceki yazılarınızı gördüm deniz memleketinden nem dolayısıyla çürüme olur demişsiniz araç mersin de açıkça haklısınız,ama bu haftalarda gidecem heralde ,yorumunuz için sağolun...
Ben de Sizin İçin sahibinden.com'da 6.000 civarı araçları araştırdım pek araç bulamadım birtek bu var 6.000 lira olan belki görmüşsünüzdür ama bi bakın derim, güzel gözüküyor, diğer arkadaşlarda yorumlarsa iyi olur, saygılar...
Lada Niva 1991 Model Kırmızı Renk 90.000 KM (1.6 Motor)
Çok çok teşekkür edirim fakat nerdeyse 1 aydır o araba sitelerindeki bütün ilanlara baktım tabii bu linklerede ama ilgi ve alakamız için çok teşekkür edrim , aslında düşüncem belki eş dostlarınızda bildiğiniz güvendiğiniz bi araç vardır yada şu ilanlardan birini yakından bilen birisi.neyse aslında insanın kafası karışıyor araştırdıkça , ama şu kriz şartlarında keyfide olsa 6 bin lirayı hiç etmek istemem ...
merhaba;
bende 6500 tl ye lada niva lmıstım ama lastık olsun frenler olsun orası burası derken yıne masraf nerden baksan 8 e yaklastı
bence daha bakımlı bır araba al masraf etme...
komık olacak ama ben ladamı satıorum baska bır araba alacagım istersen bı incele....
murat
http://www.sahibinden.com/lada_niva_indirim_-37WQQaXQQ20208505WQQpXQQdisplayitem?
merhaba;
bende 6500 tl ye lada niva lmıstım ama lastık olsun frenler olsun orası burası derken yıne masraf nerden baksan 8 e yaklastı
bence daha bakımlı bır araba al masraf etme...
komık olacak ama ben ladamı satıorum baska bır araba alacagım istersen bı incele....
murat
http://www.sahibinden.com/lada_niva_indirim_-37WQQaXQQ20208505WQQpXQQdisplayitem?