LADA NİVA TEK NOKTA ENJEKSİYON İÇİN HANGİ TİP LPG TAKILIR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gs81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,293

gs81

Ana Kamp
öncelikle herkese selamlar ben aranıza yeni katıldım sayılır
öncelikle bu konuyu açmam daki sebep şu bende bir niva almak istiyorum bütçem en fazla 7bin olsun forum da daha önce okuduklarımdan anladığım kadarıyla 1.6 lara göre 1.7 ler daha iyi mümkünse 1.7 almak iyi olur diyenler ağırlıkta
bende araştırdım benim bütçeye göre temiz 1.7 zor gerekirse borç harç kendimi biraz daha zorlarım
ama asıl soru şu 1.6 lar karbüratörlü 95-97 modeller 1.7 karbüratörlü 97-2003 1.7 tek nokta enjeksiyonlu 2003 sonrası 1.7 ler full enjeksiyonlu ful enjeksiyonlu modeller beni aşıyo zaten onu geçiyorum fakat biyerde bi yazı okudum tam nerde hatırlamıyorum tek nokta enjeksiyonlular için eski karbüratörlü olan araçlarla aynı tip lpg takılıyormuş doğruluk payı nedir bilmiyorum siz değerli büyüklerimden öğrenmek istiyorum
şimdi 1. 6 lar ile 1.7 tek nokta enjeksiyon araçları olan arkadaşlar aracı olmayıp çok değerli bilgileri olan arkadaşlar bana bu konu hakkında yardım cı olabilirlerse çok memnun olurum bu benim için neden önemli diye soracak olursanız eğer şundan önemli
benim bütçe malum şu haliyle 1.6 lara yeterli kendimi zorlarsam 1.7 tek nokta enjeksiyon alabiliyorum eğer benim aracım 1.7 alabilsem bile 1.6 larla aynı olan lpg sistemi takılıyor ise şayet sıralı sistem olması için illa ki full enjeksiyon olması gerekiyorsa
ben diyorum ki ozaman sistem aynıysa mantık aynıysa ben hiç kendimi boşa kasmıyim temiz aklı başında bir 1.6 niva alayım
kendimi kasıp 1.7 için vereceğim fazla parayı aldığım 1.6 nivaya çürük çarık ve saire ufak tefek işleri yapayım bana bu konu da
fikir verebilecek değerli büyüklerim ve küçüklerim konuyu okuyan herkesin cvp larını merakla bekliyorum biliyorum çok uzun oldu
ama kusura bakmayın heyecanıma verin şimdiden okuyup cvp veren herkese teşekkürü bir borç bilirim saygılarımla

Etiketler
Ynt: LADA NİVA TEK NOKTA ENJEKSİYON İÇİN HANGİ TİP LPG TAKILIR

konuyu okuyan arkadaşların hiç fikri yokmu
niva lpg sistemi bu kadar zormu neden kimse bana cvp yazmıyor
saygılarımla

Tek nokta enjeksiyonlu NİVAlara sıralı sistem takılmıyor normal bildiğimizi anahtarlı model tüplerden takılıyor ;)

çok teşekkürler
yani benim yazdığım 1.6 larla lpg sistemi aynı ise ben ozaman 1.6 alma düşüncesinde doğru bi mantıkmı izliyorum
ben 2003 üstü niva alamıyacağım için tek nokta enjeksiyonlu niva için kendimi zorlamasam 1.6 alsam sanırım oda işimi çözer
çok ağır araziye girmiycem ağırlıklı şehir içi sadece hafta sonları kullancam aracı konforsuzluğu sanırım 1.5 gün için hatta çoğu zaman
sadece pazar günü kullanırım sorun olmaz diye düşünüyorum birde samara ile konforu nasıldır niva nın daha önce samara kullandım
forum da şahinle kıyaslıyolar konforu amaş şahin kullanmadığım için ben konuya fransız kalıyorum bilenler konfor için samara ve niva arasında bi değerlendirme yaparlarsa sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR