KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
darbe alan orjinal camurluk agzıda bükülür kıvrılır iceri göcer boyası catlar yani ikiside aynı kapıya cıkıyor darbeyi aldınmı dogru sanayiye benimki polyasterle ve macunla düzelir metal agızda kaynak cekic ve cektirmeyle düzelir ve macun boya yani pekbi fark yok ayrıca gecenlerde agaca carptım sadece boya cizildi oda pastayla düzeldi bayada saglam
Bizimicin görselde önemli ama işlevi daha önemli biz daglarda bayırlarda taşların ve camurların icinde geziyoruz sıtandart camurluk bozuk ve camurluk zeminde büyük sorunlar yaratıyor mesela birseferinde öyle pis bir camura girdikki lastikler iki kat büyüdü camur cok yapışkan temizlenmiyor arka tekerlek sıkıştı tam bir saat çamur temizledik ama şuan öyle bir yerde ben oturup sigaramı icerken arkadaşlar camur temizliyor.Bu iş amaca göre degişir benim bircok arkadaşım orjinal haliyle biniyor bizim gezdigimiz geçtigimiz yerlerden gecmiyor sorunda olmuyor bu yaşamak istediginiz adrenale baglı.
SAYGILAR...