Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenancaglayan26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,139
Ynt: Lada Niva' ya Geniş Kaslı Çamurluk

selam niva yı alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz sevgiler ve saygılar

Etiketler

MURAT TUTUŞ' Alıntı:
selam niva yı alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz sevgiler ve saygılar

Sizin gözle muayene yapacağınız Taban sacları ve şaselerde çürük olmamasına dikkat etmeniz , bu kriterler iyi ise mekanik aksamınıda yetkili servisinde baktırmanızda fayda var

Arkadaşımıznda dediği gibi bu arabaya bakan çok az insan var ve bundan dolayı al sacların oralarda ön takım kısmında bolca çürük görebilirsin..

Merhaba,

Öncelikle aracınız çok güzel olmuş.Allah kazadan beladan korusun.
Aracınızın yüksekliği hakkında bilgi rica edeceğim sizden.Bu yükseklik kaç cm. ve yükseltme kiti kullanıldımı?Teşekkürler

çok güzel olmuş güle güle kullan artık senden kopyayla bende bi kaportacım la görüşecem ;D

yapmayın gözünüzü seveyim hastalığımı iyice artırıyorsunuz rüyalarıma girer oldu netcez gari bu niva hastalığını deveriğ gari bi

Benim arabada aynı sıkıntı var dünya para verdim lastik aldım 2 kere araziye çıktım arka lastiklerin işi bitti çamurluklar lastikleri kesti. resimleri aldım pazartesi kaportacıma gidip aynen yaptırıyorum nası olacak diye çok düşündüm kesin çözüm seninki galiba elinize emeğinize sağlık.

lada nivada canurlukları kesmeden arazide büyük lastikle gezmek cok zor kesincede aracta anormal bir bozukluk olmuyor gayet güzel ve kullanışlı oluyor