Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan type-RRR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,495
Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

YAA ARKADAŞLAR BEN DE LADAMA IKINCI EL ÇIKMA JANT ARIYORUM KIA SORENTO OLURMU ACABA ONUN JANTLARINI KULLANABİLİRMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM TAKAN KULLANAN VARMI ACILEN YARDIM

Etiketler
Ynt: Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

benim araçta var sorento jantı....
yukarıdada belitmiştim sorento jantı bijon aralıkları birebir uyuyor fakat sorento jantlarının göbekleri 1-2 milimetre gibi dar nivaya olması için göbeklerden torna edilmesi gerekiyo ve bu torna bildiğimiz sıtandart torna işi deil büyük sanayi tornası olacak aynası büyük olacak....
başındaki usta işini bilen usta olacak....
saygılar...

;)

13122010063.jpg

YAA ARKADAŞIM TAMAM ÇOK GÜZEL DURMUŞ TA ŞİMDİ DİYOSUNKİ 1-2- MM FARK VAR EĞER BU JANTLARLA OYNAMA YAPARSAK SIKILINCA IKINCI ELE SATMAK ZOR OLUR HATTA IMKANSIZLAŞIR.NE BILIYIM BAŞKA Bİ ÇÖZÜMÜ YOKMU KAR YAĞMADAN JANTLARIMI TAKMALIYIM 4X4 ÜMÜ ÇOK SEVIYORUM.BAKANLARIN DÖNÜP Bİ DAHA BAKMASINI İSTİYORUM SENIN BİLDİĞİN Bİ İKİNCİ EL JANT VARSA ONA BAKALIM HOCAM KULAĞIN DELİK OLSUN YINE.EMEĞİNE SONSUZ SAYGILAR FOTO İÇİN VE ZAHMETİN İÇİN DE TEŞEKKÜRLER

üzerindeki lastik federal cougaria 205 80 16 ebatlarında aldıktan sonra keşke 205 70 16 alsaydım dedim biraz sürtme yapıyo.....

murat067' Alıntı:
üzerindeki lastik federal cougaria 205 80 16 ebatlarında aldıktan sonra keşke 205 70 16 alsaydım dedim biraz sürtme yapıyo.....

nerden sürtme yapıyor çamurluk ağızlarından mı? yoksa çamurluk içinden yada ön takım elemanı bir şeylerdenmi mi?

Tol' Alıntı:
nerden sürtme yapıyor çamurluk ağızlarından mı? yoksa çamurluk içinden yada ön takım elemanı bir şeylerdenmi mi?

Tolga senin kecide sürtmez sürterse oda belki arka camurlukların en arkasına deger akserasyonda ben ona traktör takmıştım tam ofset jantla onda bile sürtmedi ki federaller hiç sürtmez

NİVAMA SORENTO JANT VE 205/80/16 BRIGSTONE DUELER LASTİK ALMAYA KARAR VERDİM YARIN Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA JANT VE LASTİKLERİMİ ALACAĞIM

SONUNDA JANT VE LASTİKLERİMİ ALDIM
SORENTO JANT VE 205/80/16 BRISTONE DUELER 689 HT TAKIM OLARAK ALDIM GÖBEKLERİDE HAZIR ALINMIŞ NİVAYA GÖRE REVİZE EDİLMİŞ
FOTOLARI ÇOK YAKINDA YAYINLAYACAĞIM

slm lar ya benimde iyice kafam karıştı bende yeni lastikler alcam ne alcam diye düşüyordum şimdi iyice karıştı ok 144 almayıdüşünüyordum

erdogan güz' Alıntı:
slm lar ya benimde iyice kafam karıştı bende yeni lastikler alcam ne alcam diye düşüyordum şimdi iyice karıştı ok 144 almayıdüşünüyordum

Niva'nı ağırlıklı olarak nasıl ve nerde kullanacağına göre şeçim yapacaksın...

şehir arada arazi zaten hafta bir gün ancak bine bilirm heralde zamanım az

tolga abi senin araçta ok 144 ve sorento jant vardı zannedersem taktıktan sonra arazide veya herhangi bi yerde sıkıntı çıkardılarmı sorun yaratırmı ...

Aksine lastik cantin offseti yuzunden acildigi icin daha da iyi oluyor. Ama 71 cm olan ok capi 69 a dusuyor bu acilma yuzunden. Arac 1 cm daha yakin oluyor yere.

ilgilen diğin için sağol abi .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,948
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

SON KONULAR

Geri