Ben hiç bir zaman hız aramam ama arabamın seri olmasını isterim arabam 100 ü geçmesin ama 100 e 6 sn de çıksın bunun ne zararı varki.sahar' Alıntı:Nivayla 12 saniyede 100 km mi?
160 km sürat mi ?
Ben almayayım.
Niva 12 sn de 100 km hıza çıksın, 160 km sürat yapsın diye üretilmiş bir araç değil bence.
Asıl o zaman güvensizleşir bu araç...
emre_ozk' Alıntı:Ben hiç bir zaman hız aramam ama arabamın seri olmasını isterim arabam 100 ü geçmesin ama 100 e 6 sn de çıksın bunun ne zararı varki.
tamam 160 tehlikeli ama 12 snde 100 çıkmanın bence hiç bir tehlikesi yok bence avantajı bile var.
kamyonları sollarken bile işkence çekiyoruz.
emre_ozk' Alıntı:Şöyle diyim 2005 nivam şahinden brodwayden konforlu.
Tek sorunum aracın geç hızlanmasıydı. Ama istanbuldan kaner usta bu olayıda çözmüş yapacağım ilk uygulamam bu olacak. videoyu izleyin.
0-100 ü 18 saniye olan araç artık 12 sn gibi bir sürede 100'e çıkıyor.
http://www.dailymotion.com/video/xiavsm_lada-niva-chip-tuning-0-160-hyzlanma_auto
Benim 160 yapacak halim yok 120 olsun temiz olsun.
Nivanız hayırlı olsunRİMA61' Alıntı:Bende çok araştırmalardan sonra NİVA cılar arasına heyecanlı bir şekilde katıldım....aracım ANKARA arabası emekli bir eczacıdan aldım ve 2003 model ilk günkü gibi....sonra 760 km de TRABZON a geldim....aldıgım gibi tüplü bir şekilde arazi denemesi yaptım ve inanılmaz duygular yaşayıp NİVA yı tasarlayan insanlara teşekkür etmem gerektiğni anladım....şaşırdıgım bir noktada aks kafası çıkmasına ragmen araca takviyeyi attıktan sonra eve kadar geldim....daha önce SUZUKİ kullandım arazide kesilmeler yaşadım..1300 motordu ve beni genelde mahçup ederdi ama şimdi sıkıntı yok..
2003 model 77000 km
PrometheusTR' Alıntı:Niva'ların fiyatları neden bu kadar yüksek? Bu aralar piyasa mı yüksek yoksa hep mi böyleler?
Dağhan' Alıntı:kdv+ ötv + dolar euro ilişkisi , daha bir çok nedeni var
Ben lada sahibi değilim malesef şuan için ama yıllardır forumları takip ederim bazı eksiklikleri var , bu eksikliklerde görecelidir
Konfor , hantallık genel şikayet , biraz daha iyileştirmeler yapılabilir o zaman 25 bin sanırım şuan 0 fiyatı o fiyatı da hak eder. ( 1.9 niva Türkiye de yok )
emre_ozk' Alıntı:Ötv den nivada etkilendi yeni satış fiyatı tahminen 33000 bin civarı olacak. Bundan sonra pek niva gelmiyebilir.
Nivanın rusyada bir çok motor çeşitli modelleri var
1.8 140 bg
2.0 td
1.9 td