Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,198

takomistik

KAYOFF .. Kayseri Offroad Kulübü
Yer
kayseri
şahların şahı anadolunun padişahı. geliyor geliyor onu gören herkes şaşırıyor. o geliyor ondan önce dağlar aşılmaz vadiler ulaşılmazdı, ondan öncesi keşfedilmemiş yerler vardı, ondan sonrası saklı mekan kallmadı. geliyor geliyor o bir dağ aslanı, o bir arazi uzmanı, o bir panter, o bir buldozer, o bir kurt, o bir çakal onu gören diger araçlar kaçar. o geldi tarih degişti, o geldi bir çağ kapanıp bir çağ açıldı. o geldi 4x4 kendinde eksiklik hissetti. onun varlığı uçurumları, onun varlığı dik yokuşları aşılmazları aştı. o bir yılan o bir roket o bir deli fişek. afrikanın balta girmemiş ormanlarına amazondan sibiryaya, ekvatordan japonyaya her insanın yüregine varlıgıyla korku saldı. her kullanıcı onu istedi her üretici onun gibi üretmek istedi. yolların ustasıyım gözlerinin hastasıyım, pazarın inci gönlümün birincisi. o geldi akrep yelkovana karıştı bu bir zamana karşı yarıştı. parkurlar dengesini, dakar parisini, çamur balçığını, balık suyunu şaştı. geliyorrrrrrrrr ladaaaaa nivaaamm

Etiketler
Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım

Mustafacigim tekrar Hayirli Ugurlu olsun .. Kazasiz ve Keyifli geziler diliyorum ...
Bakalim bunu kimler isteyecek ..sende ne kadar kalacak ..
Ertugrul

Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım

Off_Road' Alıntı:
Mustafacigim tekrar Hayirli Ugurlu olsun .. Kazasiz ve Keyifli geziler diliyorum ...
Bakalim bunu kimler isteyecek ..sende ne kadar kalacak ..
Ertugrul
tşk ederim ertuğrul abi

Hayırlı-uğurlu olsun...

Fotolar Erciyes eteklerimi?

hayırlı olsun güle güle kullanın

NİVA69' Alıntı:
Hayırlı-uğurlu olsun...

Fotolar Erciyes eteklerimi?
yamula barajı kıyısı tşk.

reis28' Alıntı:
hayırlı olsun güle güle kullanın
tşk ederim yardımcı olunda şunu sizin lada gibi modifie edelim.

aracınız hayırlı olsun,gule gule kullanın...

2fast4u' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun,gule gule kullanın...
tşk büyüsünde abisi sizin gibi çamurlardanda gidecek.

takomistik' Alıntı:
tşk ederim yardımcı olunda şunu sizin lada gibi modifie edelim.

olur tabiki neden olmasın elimden gelen yardımı esirgemem nivacı bir arkadaşım için

reis28' Alıntı:
olur tabiki neden olmasın elimden gelen yardımı esirgemem nivacı bir arkadaşım için
Allah razı olsun mali durumu bi düzeltteyim hemen dodifiyeye başlıyacam önce jant sonra lastik yükseltme sonrada tampon vinç vs..şimdiden sagol abicim.

hayırlı olsun hocam, sevindim adına..

netten jantlara bakıyorum şuna benzer bir jant bulamadım yardımcı olabilen varsa bana fikir verebilirmi bunun adı ne nerede bulurum kaça olur.

omergin' Alıntı:
hayırlı olsun hocam, sevindim adına..
tşk ederim ama seni etkinliklerde göremiyorum.

takomistik' Alıntı:
tşk ederim ama seni etkinliklerde göremiyorum.

subat 15 den sonra insallah..

abicim etkinliklerden haberimiz olmuyor. bilgilendirilirsek katılmak isterim.