Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,205
Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım

Hayirli olsun Mustafa .. artik pazar gunu deneriz

Etiketler
Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım

şimdi arazide niva daha farklı bir arac olacak hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

reis28' Alıntı:
şimdi arazide niva daha farklı bir arac olacak hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
dursun usta sayende inşallah herşeyden önce sana minnetarım saygılarımla

arkadaşlar lada çok kahrımı çekti fakat şimdi bana neyin lazım olduguna karar verdim bana galloper lazımmış.

Goloperle hemen kaynaşmışsın Mustafa hocam güzel arac güle güle kullan

reis28' Alıntı:
Goloperle hemen kaynaşmışsın Mustafa hocam güzel arac güle güle kullan
tşk ederim abi

howwwww

takomistik' Alıntı:
Kovboy kardeşim benim ATın yularını tuttuğun için sğl.da birde şu by pass lardan vazgeçip senin ATın performansını görmek nasip olsaydı