Land Alamamanın Hikayesi :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bymuammer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,070
Ynt: Land Alamamanın Hikayesi :(

[attachment=1]

IMG00129_s.jpg

Güzelmiş... Elindeki diğer araçlara istediği fiyata bakılırsa, Ya Nasip bunu 40'tan aşşa satmaz heralde.

araba diri duruyor. ama kilometresi çok fazla. epeyide bi masraf istiyor anlaşılan. piyasada bu fiyata daha temiz bir lr bulabilirsiniz sanırım. ama bu model değil tabi biraz daha düşük modellerinden.

fazla bir masraf istemiyor aslinda. eger ben almis olsaydim, boya ve kaportaya ellemeyecektim. sadece paslanmis yerleri temizlik ve koruma yaptiracaktim. ic doseme komple degisecekti, snorkel, alt koruma, arka dif %100kilit, 2.5" helezon yukseltme ve mtr lastik ile ilk etapta kullanacagim hale getirecektim.

Nejat Bey dediginiz modifiyeler yapilmis,tam donanimli; belki 4-5 yas daha yasli Defender'lar 35-38 bin arasinda piyasada vardi. Verilen rakam bana fazla geldi. Herkesin bildigi gibi Defender icin model pek de farketmez. Sanirim alanlar dedikleri gibi,zarar etmelerine ragmen aldilar.

Tabi Yasar Bey, bakmayin onlarin zararina da olsa aliriz dediklerine. 10 tane araci degerinin 2 katina alsinlar,o zaman tekrar sormak lazim, kendilerine :smiley:

zararina almayi ancak son kullanici (binici) ile arttirmada yalniz kalirsa yapiyorlar, ki bu ihalede son 2 arttirimci da bu isin ticaretini yapan kisilerdi.. bunu da tabii her ihalede yapamazlar. Ama bizler her ihaleyi onlar gibi takip edemedigimiz icin ve sadece 1 arac almak icin ihaleye teklif verdigimizden durum maalesef daha farkli olamiyor. bu ihale icin ben sahsen zararina aldigini dusunmuyorum. sadece boya ve ic doseme yenileyip satisa koyacagini dusunuyorum. fiyati da hepberaber gorecegiz. ben takip edecegim. 98 model 300 Tdi kac tane olacak ki satilik. plakasi rengi degisse de tanirim bu araci.

Arkadaşlar ben sayın Yaşar Ergun'a katılıyorum.
burada bu kadar insan land rover hastalığından muzdarip olmuş(bu ihaleci akbabalar yüzünden)
burada bu konuyu okurken yaşar ergun'un yazısını okuduğumda beynimde bir kaç ampul yandı. peki biz madem bu kadar çok kişiyiz neden bu ihaleleri takip edip, üç beş kişi bir araya gelip satışta olan land'lerden alıp az karla yine buranın üyelerine satmıyoruz. veya bunu tek başına yapmak isteyenlerde olabiir.
amaç bu arçlara ulaşma şansı az olan ama gönlünde bir land rover defender alma hayali ile yanıp tutuşan benim gibi hastalara yardım etmek :smiley:))))
ama bunun gerçekten oturulup tartışılması gerekir. bu nasıl olur nasıl yapılır. iyice tartışmak gerekli gibi geli,yor bana...
veya hiç olmazsa ihale rehberi diye bir bölüm açılsın güncel ihaleler orada yayınlansın.

saygılarımla

Ali Fatih Güngör

sağolun teşekkür ederim
zaten ilk fikiri sonradan düşününce banada biraz uçuk gelmişti :smiley:)))

15.12.2008 tarihli ERZİNCAN İL TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ’nün 1 adet Defender ihalesinini ilanı.

Ekli dosyalar

• Erzincan-Il-Mudurlugu-Arac-Satis-Ihalesi.pdf
    30 KB · Görüntüleme: 277

Merhaba öncelikle Ambulans land yerine niva almakla iyi etmişsiniz çünkü bu ambulans tipi arazide son derece başarısız. Biri norma diğeri ambulans iki tane var normalin yaptığını ambulans yapamıyor. Ayrıca ihaleden alıp toplayandan satın aldıktan sonra Ankaradan İstanbula gelene kadar bir motor da yaktık. Tamir ve bakımı için aldığımız fiyat kadar masraf da yaptık. İki niva harcamış biri olarak o aracın çok başarılı olduğunu belirtmek isterim.

Ambluans kasalı 110 nun yapamadıklarını ve normal bir 110 nun yapabildiklerini biraz açıklarmısınız?

Ambulans defender ile normal defender arasında bi fark yoktur 2 side aynı performansı verir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR