Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araba diri duruyor. ama kilometresi çok fazla. epeyide bi masraf istiyor anlaşılan. piyasada bu fiyata daha temiz bir lr bulabilirsiniz sanırım. ama bu model değil tabi biraz daha düşük modellerinden.
fazla bir masraf istemiyor aslinda. eger ben almis olsaydim, boya ve kaportaya ellemeyecektim. sadece paslanmis yerleri temizlik ve koruma yaptiracaktim. ic doseme komple degisecekti, snorkel, alt koruma, arka dif %100kilit, 2.5" helezon yukseltme ve mtr lastik ile ilk etapta kullanacagim hale getirecektim.
Nejat Bey dediginiz modifiyeler yapilmis,tam donanimli; belki 4-5 yas daha yasli Defender'lar 35-38 bin arasinda piyasada vardi. Verilen rakam bana fazla geldi. Herkesin bildigi gibi Defender icin model pek de farketmez. Sanirim alanlar dedikleri gibi,zarar etmelerine ragmen aldilar.
Tabi Yasar Bey, bakmayin onlarin zararina da olsa aliriz dediklerine. 10 tane araci degerinin 2 katina alsinlar,o zaman tekrar sormak lazim, kendilerine
zararina almayi ancak son kullanici (binici) ile arttirmada yalniz kalirsa yapiyorlar, ki bu ihalede son 2 arttirimci da bu isin ticaretini yapan kisilerdi.. bunu da tabii her ihalede yapamazlar. Ama bizler her ihaleyi onlar gibi takip edemedigimiz icin ve sadece 1 arac almak icin ihaleye teklif verdigimizden durum maalesef daha farkli olamiyor. bu ihale icin ben sahsen zararina aldigini dusunmuyorum. sadece boya ve ic doseme yenileyip satisa koyacagini dusunuyorum. fiyati da hepberaber gorecegiz. ben takip edecegim. 98 model 300 Tdi kac tane olacak ki satilik. plakasi rengi degisse de tanirim bu araci.
Arkadaşlar ben sayın Yaşar Ergun'a katılıyorum.
burada bu kadar insan land rover hastalığından muzdarip olmuş(bu ihaleci akbabalar yüzünden)
burada bu konuyu okurken yaşar ergun'un yazısını okuduğumda beynimde bir kaç ampul yandı. peki biz madem bu kadar çok kişiyiz neden bu ihaleleri takip edip, üç beş kişi bir araya gelip satışta olan land'lerden alıp az karla yine buranın üyelerine satmıyoruz. veya bunu tek başına yapmak isteyenlerde olabiir.
amaç bu arçlara ulaşma şansı az olan ama gönlünde bir land rover defender alma hayali ile yanıp tutuşan benim gibi hastalara yardım etmek ))))
ama bunun gerçekten oturulup tartışılması gerekir. bu nasıl olur nasıl yapılır. iyice tartışmak gerekli gibi geli,yor bana...
veya hiç olmazsa ihale rehberi diye bir bölüm açılsın güncel ihaleler orada yayınlansın.
Merhaba öncelikle Ambulans land yerine niva almakla iyi etmişsiniz çünkü bu ambulans tipi arazide son derece başarısız. Biri norma diğeri ambulans iki tane var normalin yaptığını ambulans yapamıyor. Ayrıca ihaleden alıp toplayandan satın aldıktan sonra Ankaradan İstanbula gelene kadar bir motor da yaktık. Tamir ve bakımı için aldığımız fiyat kadar masraf da yaptık. İki niva harcamış biri olarak o aracın çok başarılı olduğunu belirtmek isterim.