land cruıser 100 jant takas

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dumrul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,624

dumrul

Ana Kamp
ARKADAŞLAR BENİM ARACIMDA 275/60/18 DUNLOP AT 23 GRAND TREK AT 23 113 H M+S LASTİKLERİ OLAN 5X150 18 İNÇ JANTLARI 16 İNÇ 5X150 ÖLÇÜLERİNDE LAND CRUISER JANTLARLA TAKAS VEYA SATIN ALMAK İSTİYORUM LASTİKLER 3000KM YOL YAPMIŞTIR İLGİLİ ARKADAŞLARLA GÖRÜŞEBİLİRİZ

Etiketler

Ynt: land cruıser 100 jant takas

ozgur bey fotograflari uygun gorur iseniz email adresinizi yazabilirseniz yarin atabilirim siz kullandigiz jantlarla mi takasi dusunuyorsuz yoksa yedekmi var jantlar ve lastikler cok temiz durumdadir

dumrul' Alıntı:
ozgur bey fotograflari uygun gorur iseniz email adresinizi yazabilirseniz yarin atabilirim siz kullandigiz jantlarla mi takasi dusunuyorsuz yoksa yedekmi var jantlar ve lastikler cok temiz durumdadir

mail adresim ozgur@globalantrepo.com.tr
Aracımım üzerindeki jantlar değilde dahasonra aldıgım jantlar var bir defa kullandım...
jantların resimlerini yolluyorum...

janttt.jpg

tel numaram 0532 208 30 35 ararsanız jantlarınız hakkında görüşmek isterim.

arkadaşlar jant işini yetkili arkadaşla çözduk takas ve satış durumu kapanmıştır

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR