Land Cruiser için Yılda Bir Kez Bit Pazarı Kuralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,681
Ynt: Land Cruiser için Yılda Bir Kez Bit Pazarı Kuralım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
hazriran olsun bence, aslında sadece toyota ile sınırlamamak gerek diye düşünüyorum

Elinde Cherokee vs parçalar var gibi hissettim. ;) Esnaf adamsın vesselam ne diyim... :D

Etiketler

kemerburgaz da çok güzel bir yer var. catering alalım. bize 4 alan ayarlasınlar. land rover / jeep /toyota ve diğer başlık altında 4 grup yapalım. adam başı 50 TL filan versek güzel bir haftasonu geçiririz. yer içer muhabbet ederiz. herhalde 50 TL kimseye koymaz...yanılıyor muyum? Tek sorun kişi sayını sabitlemek bu işte.

köfte ekmek olayına girsemmi acep
yevmiyeyi doğrulturuz :smiley:

scrambler' Alıntı:
peki müşteri olarak katılsak da 50 kaat vercezmi gene :D 8)
parayı yemek içmek ve alanı kiralamak için veriyoruz :smiley: mallara bakmak bedava ...

Bu muhabbetin bir sonraki adımı : "Abi boşver malları kim taşıyacak...Alalım mezeleri...Rakıları...Etleri..." olmasın da :smiley:

Banada uyar bendede bayaaa parça var.Ama arka koltuklarımı vermem daha doğrusu veremem,arada bir takıyorum çünkü.Ama şunları paylaşabilirm.

1 TAKIM STANDART YAY/AMORTİSÖR.
1 TAKIM ÖN FAR
1 TAKIM ARKA BALATA
BAGAJ HARİÇ KAPI FİTİLLERİ(YIRTIK YOK)
1 TAKIM SİNYAL(SARI)

bu bit pazarı fikri süper mutlaka değerlendirelim,tuğsan 4 marka fikride güzel

Bencede abi yöneticiler değerlendirmeye alabilir,mesela GEZENBİLİR YEDEK PARÇA SATIŞ GÜNÜ gibi.

OffRoader-EB' Alıntı:
Bu muhabbetin bir sonraki adımı : "Abi boşver malları kim taşıyacak...Alalım mezeleri...Rakıları...Etleri..." olmasın da :smiley:

Şahane fikir...
;D

Ben bir gidip yeri göreyim. Fiyat alayım. Yeterli park yeri var mı diye bakayım. Haber veririm.

Evet Arkadaşlar,
Düşündüğüm yer ile konuştum. 50 TL'dan 60 kişi garanti edemezsek orası olmuyor. 1500 TL alan kirası, 1500 TL'da catering'e gidiyor. Catering dediysem Mangal-Alkolsüz İçecek (Belki Bira ekletebiliriz)-Meyve filan gibi çok abartılı olmayan bir sunum. Yeşillik, Tenteler, Araçlar için alan... mekan güzel.
60 kişi gelir mi bilmem...Var mı başka yer önerisi olan...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR