Land Cruiser için Yılda Bir Kez Bit Pazarı Kuralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OffRoader-EB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,664
Ynt: Land Cruiser için Yılda Bir Kez Bit Pazarı Kuralım

Suat Hoca'nın arkadaşı olan akaryakıt istasyonu ve restorant (Şile TOTAL'di yanlış hatırlamıyorsam) uygun olur mu acaba???

Etiketler

Bana hepsi uyar. Orada tenteli alanlar ve çimen var diye kastım ama bu şartlarda zor görünüyor. Bir de Zekeriyaköy girişini geçinde sağ tarafta kılıçpınar diye bir piknik alanı var. çok geniş bir kendin pişir kendin ye'ci. orası hala duruyor mu bilen var mı?

Bit pazara v.s bilmem.
Ama sırf muhabbet-yeme-içme için gelinir valla :D

sütlü nuriyeler benden ;D

taşınabilir büyüklükteki yedekleri düzceye getirelim bence en güzeli.

arkadaşlar kartepeyide seçenekler arasına ekleyebiliriz,
uygun bir yayla seçip 1 gecede konaklarız, hem de biraz serinlemiş oluruz yukarıda,
ancak ben temmuz başından itibaren müsait olabiliyorum,

selamlar.

ne biti ne pazari arkadaslar. elinizdeki parcalari sizler icin kurdugumuz www.offroadcu.com sitesine ekleyin. kofteleriniz benden olsun. :smiley:

Felice' Alıntı:
arkadaşlar kartepeyide seçenekler arasına ekleyebiliriz,
uygun bir yayla seçip 1 gecede konaklarız, hem de biraz serinlemiş oluruz yukarıda,
ancak ben temmuz başından itibaren müsait olabiliyorum,

selamlar.

Mesutcum az önce açılan bu başlığı görünce senin mesajın aklıma geldi...

Gerçekten çok iyi bir fikirmiş, hem eğlence hem bilgi ve malzeme alışverişi :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33953.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR